Libnet.ro
UNICEF

21:30

Barroso: Comisia Europeana va fi prima care va depune plangere daca BCE isi va incalca mandatul

Adevărul Adevărul,
Barroso: Comisia Europeana va fi prima care va depune plangere daca BCE isi va incalca mandatul

Comisia Europeana va fi prima care va depune plangere impotriva Bancii Centrale Europene daca aceasta din urma isi va incalca mandatul, a dat asigurari presedintele CE, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu care va fi publicat in editia duminicala a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana: Ponta e tratat egal cu Basescu. Nici premierul nu va avea conferinta de presa cu Barroso

Comisia Europeana nu va organiza o conferinta de presa nici la finalul intalnirii de luni de la Bruxelles a presedintelui Jose Manuel Barroso cu premierul Victor Ponta, pentru ca acesta va fi tratat in mod egal cu presedintele Traian Basescu, a declarat vineri Ollivier Bailly, purtator de cuvant al Comisiei Europene, citat de Mediafax.

Comisia Europeana reduce fondurile puse la dispozitia Romaniei

Fondurile puse la dispozitia Romaniei pentru programele legate de sectorul regional, mediu, transport si competitivitate, vor fi reduse de Comisia Europeana din cauza unor neregularitati identificate in zona.

Comisia Europeana si-a prezent propunerile privind supravegherea bancara la nivelul zonei euro

Presedintele executivului european, Jose Manuel Barroso, a anuntat miercuri noul pachet de propuneri ale Uniunii Europene UE) in ceea ce priveste supraveghere bancara la nivelul zonei euro.

O comuna din Hunedoara vrea dreptate de la Comisia Europeana.

Conducerea comunei hunedorene din Branisca, judetul Hunedoara se va adresa Comisiei Europene pentru a solicita revenirea asupra unui proiect integrat depus spre finantare pe Masura 322. Proiectul a fost declarat initial eligibil si a intrunit punctajul necesar finantarii, insa, ulterior a ramas eligibil, dar nefinantabil. La ce ar fi folosit banii La Branisca urma sa fie realizat un proiect integrat care ar fi prevazut constructia unei retele de apa-canal, reabilitarea drumurilor de interes .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )