Libnet.ro
UNICEF

15:45

Baschebalistul Andrei Lefter, in coma la Spitalul Judetean Sibiu; medicii spun ca sansele de supravietuire sunt minime

Hotnews Hotnews,
 Baschebalistul Andrei Lefter, in coma la Spitalul Judetean Sibiu; medicii spun ca sansele de supravietuire sunt minime

Baschebalistul Andrei Lefter, in varsta de 23 de ani, fost component al echipelor CSU Atlassib Sibiu si CSU Ploiesti, se afla in coma la Spitalul Judetean Sibiu, dupa ce a fost gasit cazut pe strada, medicii spunand ca sansele de supravietuire sunt minime. continuă pe Hotnews

Un sef de sectie de la Spitalul Judetean Valcea trebuie sa dea explicatii cu privire la ...

Un sef de sectie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Valcea are de dat explicatii cu privire la averea dobandita nejustificat, potrivit Agentiei Nationale de Integritate. Este vorba de o diferenta de peste 1,8 milioane de lei, echivalentul a 484. 117 euro intre averea dobandita si veniturile realizate de catre acesta in perioada exercitarii functiei publice de conducere de Sef de sectie in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Valcea. Potrivit unui comunicat al ANI, in perioada 28 .

Mai multi bani pentru Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea

Este vorba despre o suplimentare bugetara venita, in mare parte, de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Tulcea: in total, spitalul primeste 762. 000 de lei, din care 516. 000 de la CJAS si restul de la Directia de Sanatate Publica.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )