Libnet.ro
UNICEF

15:45

Basescu le cere lui Antonescu si Zgonea sa demareze numirea Avocatului Poporului

Antena3 Antena3,
Basescu le cere lui Antonescu si Zgonea sa demareze numirea Avocatului Poporului

Traian Basescu cere Parlamentului sa numeasca Avocatul Poporului. Presedintele a trimis o scrisoare presedintelui Senatului, Crin Antonescu si presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, prin care le cere. continuă pe Antena3

Presedintele Basescu le cere lui Antonescu si Zgonea sa demareze numirea Avocatului Poporului

Presedintele Traian Basescu a trimis, joi, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, in care le cere sa demareze procedurile pentru numirea Avocatului .

Basescu le cere lui Antonescu si Zgonea sa numeasca un Avocat al Poporului

Presedintele Traian Basescu le-a transmis o scrisoare celor doi presedinti ai Parlamentului, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, in care le solicita demararea procedurilor pentru numirea Avocatului Poporului.

Traian Basescu le scrie presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, cerandu-le sa demareze procedurile pentru numirea Avocatului Poporului

Presedintele Traian Basescu le-a trimis o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, solicitandu-le, in virtutea atributiei constitutionale de a veghea la buna functionare a autoritatilor publice, sa demareze procedurile pentru numirea Avocatului Poporului. In contextul in care Avocatul Poporului este o institutie esentiala in cadrul democratiei constitutionale, nu este justificata prelungirea unei situatii de interimat ce afecteaza buna functionare a mecanismului constitutional de protectie a drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, arata seful statului, in scrisoare. Ecaterina Teodorescu ocupa interimar functia de Avocat al Poporului din 20 decembrie 2013, dupa demisia lui Crisu Anastasiu.

Vasile Blaga ii cere lui Antonescu sa sustina o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta

Presedintele PDL, Vasile Blaga, i-a adresat miercuri o scrisoare deschisa presedintelui liberal Crin Antonescu prin care ii cere sa sustina o motiune de cenzura indreptata impotriva Guvernului Ponta,.

Basescu cere demisia Marianei Campeanu si a Stefaniei Duminica

Presedintele Traian Basescu a cerut, astazi, demisia ministrului Muncii, Mariana Campeanu, daca stie ca sotul domniei sale nu este invalid si nu are niciun handicap care sa il incadreze in gradul intai de invaliditate, precum si revocarea, de catre premier, a Stefaniei Duminica, secretar de stat in Ministerul Educatiei, acuzata de plagiat.

Traian Basescu cere DEMISIA ministrului Mariana Campeanu si REVOCAREA conducerii ASF

Presedintele Traian Basescu a cerut, miercuri, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, demisia ministrului Muncii Mariana Campeanu, acuzata ca i-ar fi dat sotului pensie si indemnizatie de insotitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )