Libnet.ro
UNICEF

11:45

Basescu cere demisia Marianei Campeanu si a Stefaniei Duminica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu cere demisia Marianei Campeanu si a Stefaniei Duminica

Presedintele Traian Basescu a cerut, astazi, demisia ministrului Muncii, Mariana Campeanu, daca stie ca sotul domniei sale nu este invalid si nu are niciun handicap care sa il incadreze in gradul intai de invaliditate, precum si revocarea, de catre premier, a Stefaniei Duminica, secretar de stat in Ministerul Educatiei, acuzata de plagiat. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu cere demisia Marianei Campeanu in urma acuzatiilor legate de pensionarea sotului ei. Ministrul sustine ca este victima unui linsaj mediatic

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a trimis un comunicat de presa in care sustine ca ancheta despre pensionarea sotului sau a avut drept unic scop denigrarea, demnitarul adaugand ca analizeaza posibilitatea de a da in judecata autorii. Presedintele Traian Basescu cere demisia ministrului Muncii daca sotul ei a fost pensionat medical in mod ilegal si daca e adevarat ca sotul ei poate merge fara insotitor si isi plimba nepotii.

Traian Basescu cere DEMISIA ministrului Mariana Campeanu si REVOCAREA conducerii ASF

Presedintele Traian Basescu a cerut, miercuri, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, demisia ministrului Muncii Mariana Campeanu, acuzata ca i-ar fi dat sotului pensie si indemnizatie de insotitor.

Basescu cere demisia ministrului Muncii, care si-a pensionat preferential sotul. Ministrul sustine ca este victima unui linsaj mediatic

Presedintele Basescu a cerut miercuri seara demisia Marianei Campeanu. Ministrul Muncii i-ar fi dat sotului sau in 2005, pe cand conducea Casa de Pensii Ilfov, pensie si indemnizatie de insotitor in baza unor acte discutabile.

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica, dupa votul in cazul Cosma.

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, pe care i-a acuzat ca au actionat pentru blocarea justitiei, dupa ce au votat impotriva ridicarii imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, informeaza Mediafax. Alin Tise a declarat, luni, ca deputatii USL aplica dictatura Parlamentului si a aratat ca pentru ei nu mai exista legi, ci doar majoritatea de 70 la suta. Deputatii USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au actionat, luni, pentru blocarea .

Alin Tise: PDL cere demisia lui Crin Antonescu si a membrilor Comisiei de Revizuire a Constitutiei

Democrat-liberalii cer demisia din Parlament a lui Crin Antonescu si a intregii Comisii de Revizuire a Constitutiei, dupa ce mai multe articole din proiectul de revizuire a legii fundamentale au fost declarate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )