Libnet.ro
UNICEF

20:45

Basescu: Sa ceri unui cetatean din Republica Moldova sa arate 500 de euro pentru a primi viza este mult prea mult

Adevărul Adevărul,
Basescu: Sa ceri unui cetatean din Republica Moldova sa arate 500 de euro pentru a primi viza este mult prea mult

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania. continuă pe Adevărul

Traian Basescu cere reducerea taxelor consulare pentru cetatenii Republicii Moldova.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania, consemneaza Mediafax. Sa ceri unui cetatean din Republica Moldova sa arate 500 de euro pentru a primi viza este mult prea mult. Si va trebui sa gasim o solutie. Reducerea taxelor pentru ca nu din taxe consulare foarte ridicate pentru cetatenii Republicii Moldova .

Traian Basescu vrea sa accepte tinerii din Republica Moldova la olimpiadele scolare organizate in Romania

Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Sulina, ca va discuta cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Educatiei despre posibilitatea ca si tinerii romani care invata in afara granitelor sa poata participa la olimpiadele scolare organizate in Romania.

Sotia unui sef din Inspectoratul Scolar Timis, prinsa in timp ce copia la examenul de titularizare

Sotia unui sef din Inspectoratul Scolar Timis a fost prinsa in timp ce copia la examenul de titularizare. Profesoara, care este suplinitoare la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Lugoj de mai bine de 4 ani, a.

VIDEO Basescu: Taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova trebuie reduse. Nu asa se imbogateste Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania, transmite Mediafax. Basescu: Voi discuta cu Ponta ca tinerii romani din diaspora sa participe la olimpiadele scolare.

Trei ministri de externe vor vizita Republica Moldova peste o luna

Pe cinci septembrie, trei ministri ai Afacerilor Externe vor vizita Chisinaul. Oaspetii din Belgia, Olanda si Luxemburg vor efectua o vizita foarte importanta pentru tara noastra.

Basescu: Taxele consulare pentru cetatenii R.Moldova trebuie reduse, nu asa se imbogateste Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de.

Basescu: Taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova trebuie reduse

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in tara noastra, potrivit surselor de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )