Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu vrea sa accepte tinerii din Republica Moldova la olimpiadele scolare organizate in Romania

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu vrea sa accepte tinerii din Republica Moldova la olimpiadele scolare organizate in Romania

Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Sulina, ca va discuta cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Educatiei despre posibilitatea ca si tinerii romani care invata in afara granitelor sa poata participa la olimpiadele scolare organizate in Romania. continuă pe Adevărul

Basescu: Sa ceri unui cetatean din Republica Moldova sa arate 500 de euro pentru a primi viza este mult prea mult

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania.

Traian Basescu, la Sulina: Tinerii de etnie romana din strainatate sa se gandeasca la bursele din Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in cadrul intalnirii cu tinerii romani din afara tarii de la Sulina, ca cei care nu sunt inca studenti ar trebui sa ia in considerare bursele din sistemul.

Presedintele Traian Basescu, intalnire cu romanii din strainatate la Sulina

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata dimineata, la Sulina, unde va avea o intalnire cu tinerii de nationalitate romana care traiesc in strainatate, participanti la Programul de tabere ARC.

Traian Basescu cere reducerea taxelor consulare pentru cetatenii Republicii Moldova.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania, consemneaza Mediafax. Sa ceri unui cetatean din Republica Moldova sa arate 500 de euro pentru a primi viza este mult prea mult. Si va trebui sa gasim o solutie. Reducerea taxelor pentru ca nu din taxe consulare foarte ridicate pentru cetatenii Republicii Moldova .

VIDEO Basescu: Taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova trebuie reduse. Nu asa se imbogateste Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania, transmite Mediafax. Basescu: Voi discuta cu Ponta ca tinerii romani din diaspora sa participe la olimpiadele scolare.

Traian Basescu: Romania este o tara care de doi ani are o crestere economica

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Sulina, ca Romania inregistreaza de doi ani crestere economica, iar prin parteneriatele pe care le are, tara noastra vrea sa ajunga din urma tarile care au ramas in capitalism dupa cel de-al doilea razboi mondial. Seful statului a facut aceasta declaratie sambata dimineata, la intalnirea pe care a avut-o la Sulina cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor, participanti la Programul de tabere ARC 2013.

Basescu vrea sa reduca taxele consulare pentru cetatenii moldoveni

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania.

Traian Basescu viziteaza, in weekend, taberele de la Sulina.

Presedintele Traian Basescu merge in weekend la Sulina pentru a se intalni cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor si participa la Programul de tabere ARC 2013. Tinerii prezenti in aceasta perioada la Tabara Sulina participa la activitati axate pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba romana, lectii despre istoriei romanilor, precum si aprofundarea cunostintelor de cultura si civilizatie romanesca. Astfel se doreste promovarea valorilor romanesti.

Traian Basescu: Romania are un proces de recuperare a romanismului din jurul frontierelor/ Presedintele Ianukovici si-a tinut cuvantul privind drepturile romanilor din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Sulina, ca nu este niciun secret faptul ca Romania are un proces de recuperare a romanismului din jurul frontierelor, potrivit Mediafax. Cu ocazia intalnirii cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor, participanti la Programul de tabere ARC 2013, seful statului a mai afirmat ca presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, si-a tinut cuvantul in ceea ce priveste neobstructionarea elevilor de etnie romana de a invata in limba materna.

Presedintele Traian Basescu, complimentat de o profesoara (VIDEO)

Seful statului a si glumit, la intalnirea sa cu tinerii romani care locuiesc in strainatate. O profesoara l-a complimentat pe Traian Basescu spunandu-i presedintelui ca. arata ca la 20 de ani. Iar replica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )