Libnet.ro
UNICEF

10:01

Basescu: Am declansat procedura unui referendum cu doua intrebari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Am declansat procedura unui referendum cu doua intrebari

Update 19:25 Traian Basescu a precizat: Eu am trimis un punct de vedere. Constitutia Romaaniei e buna, principiile stabilite, drepturile, institutiile, sunt in regula, indeplinesc standardele europene. Acum un singur standard nu e indeplinit, cel care vizeaza vointa poporului. Nu mai exista rostul revizuirii daca nu se pune in aplicare rezultatul referendumului. continuă pe Ziarul Bursa

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pe tema modificarii ...

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia .

LIVE TEXT. Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Am declansat procedura unui nou ...

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia mea .

Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pentru un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari

Presedintele TraianBasescu a anuntat, marti, ca a declansat procedura unui nou referendum in care se vor pune aceleasi doua intrebari ca si la referendumul din 2009. Misiunea mea este sa apar inter.

Traian Basescu cere un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a declansat in aceasta dupa-amiaza procedura unui referendum vizand Parlamentul unicameral si Parlamentul cu 300 de membri. Basescu a precizat ca va emite decretul.

LIVE TEXT Traian Basescu, surpriza majora: In aceasta dupa amiaza am declansat procedura unui nou referendum: daca romanii doresc parlament unicameral si un parlament cu 300 de membri

Presedintele Traian Basescu a anuntat marti seara intr-o declaratie de presa ca a lansat procedura legala pentru un nou referendum cu intrebari similare cu cele din 2009: a) sinteti de acord cu Parlament unicameral, si b) sinteti de acord cu maximum 300 de parlamentari. Presedintele a spus ca a lansat procedura pentru ca actuala comisie de revizuire a Constitutiei refuza sa introduca in legea fundamentala rezultatele referendumului din 2009. Basescu a spus ca va astepta rezultatul dezbaterilor de la Curtea Constitutionala pe amendamentele Comisiei Crin Antonescu pentru a declansa referendumul propriu-zis. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Basescu: Am declansat procedura pentru un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Update 19:33 Cred ca un al doilea referendum, pe aceleasi subiecte, care ar fi din nou validat de popor, ar fi echivalentul unei respingeri totale a clasei politice, inclusiv a celor care au castigat cu 70%, a mentionat seful statului.

Ponta a anuntat ca nu va comenta deocamdata anuntul presedintelui Basescu cu privire la ...

Premierul Victor Ponta nu comenteaza deocamdata declaratiile presedintelui Basescu cu privire la declansarea procedurii pentru un nou referendum, a transmis un consilier al acestuia. La momentul declaratiei presedintelui, Ponta se afla la un dineu de lucru oferit de catre premierul slovac, Robert Fico, iar reactia sa a fost transmisa la finalul acestui dineu prin intermediul unui consilier, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca a declansat procedura unui .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )