Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pentru un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari

B1 B1,
Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pentru un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari

Presedintele TraianBasescu a anuntat, marti, ca a declansat procedura unui nou referendum in care se vor pune aceleasi doua intrebari ca si la referendumul din 2009. Misiunea mea este sa apar inter. continuă pe B1

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pe tema modificarii ...

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia .

LIVE TEXT. Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Am declansat procedura unui nou ...

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia mea .

LIVE TEXT Traian Basescu, surpriza majora: In aceasta dupa amiaza am declansat procedura unui nou referendum: daca romanii doresc parlament unicameral si un parlament cu 300 de membri

Presedintele Traian Basescu a anuntat marti seara intr-o declaratie de presa ca a lansat procedura legala pentru un nou referendum cu intrebari similare cu cele din 2009: a) sinteti de acord cu Parlament unicameral, si b) sinteti de acord cu maximum 300 de parlamentari. Presedintele a spus ca a lansat procedura pentru ca actuala comisie de revizuire a Constitutiei refuza sa introduca in legea fundamentala rezultatele referendumului din 2009. Basescu a spus ca va astepta rezultatul dezbaterilor de la Curtea Constitutionala pe amendamentele Comisiei Crin Antonescu pentru a declansa referendumul propriu-zis. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Basescu: Am declansat procedura unui referendum cu doua intrebari

Update 19:25 Traian Basescu a precizat: Eu am trimis un punct de vedere. Constitutia Romaaniei e buna, principiile stabilite, drepturile, institutiile, sunt in regula, indeplinesc standardele europene. Acum un singur standard nu e indeplinit, cel care vizeaza vointa poporului. Nu mai exista rostul revizuirii daca nu se pune in aplicare rezultatul referendumului.

Traian Basescu cere un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a declansat in aceasta dupa-amiaza procedura unui referendum vizand Parlamentul unicameral si Parlamentul cu 300 de membri. Basescu a precizat ca va emite decretul.

Traian Basescu vrea un nou referendum, pentru unicameral si maximum 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca a declansat procedura de organizare a unui nou referendum, in cadrul caruia romanii isi vor putea exprima dorinta in legatura cu Parlamentul unicameral si cu un numar de 300 de parlamentari.

Basescu: Am declansat procedura pentru un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Update 19:33 Cred ca un al doilea referendum, pe aceleasi subiecte, care ar fi din nou validat de popor, ar fi echivalentul unei respingeri totale a clasei politice, inclusiv a celor care au castigat cu 70%, a mentionat seful statului.

Reactia liderilor USL la anuntul - surpriza al lui Traian Basescu: Declaratie populista / O iesire cam precipitata / Provocarea unei crize politice

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, sustine ca declaratia presedintelui Traian Basescu privind declansarea procedurii unui nou referendum privind Parlament unicameral cu maximum 300 de membri este una populista, in timp ce Ion Iliescu a caracterizat declaratia drept iesire precipitata. Cristian Pirvulescu, seful Forumului Constitutional, a spus ca Traian Basescu incearca sa provoace o noua criza politica.

Basescu anunta un nou referendum:Este obligatia mea sa nu spun Asta e, dragi romani

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca a declansat procedura pentru un nou referendum pentru Parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari, precizand insa ca va emite decretul in functie de modul in care Parlamentul va respecta vointa poporului exprimata in 2009.

Reactia lui Antonescu la referendumul propus de Basescu: La figurat, vorbeste singur

Presedintele Senatului si al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, dupa anuntul presedintelui Traian Basescu privind initierea unui nou referendum, ca seful.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )