Libnet.ro
UNICEF

22:30

Basescu, despre Dosarul Nana: Imi pare rau pentru cele 127 familii care au sechestru pe terenuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu, despre Dosarul Nana: Imi pare rau pentru cele 127 familii care au sechestru pe terenuri

Traian Basescu a scris pe Facebook ca ii pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010, aratand ca aceste familii suporta consecintele unor actiuni politice indreptate. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: imi pare rau pentru cele 127 de familii din Nana care au sechestru pe terenuri

Traian Basescu a scris, azi, pe Facebook, ca ii pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010, aratand ca aceste familii suporta consecintele unor actiuni politice indreptate impotriva sa.

Traian Basescu: Imi pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenuri, ele suporta consecintele unor actiuni politice impotriva mea

Traian Basescu afirma intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook ca regreta faptul ca 127 de familii din comuna Nana au sechestru asigurator pe terenurile agricole restituite in periaoda 1996-2010, despre care spune ca suporta consecintele unor actiuni politice indreptate impotriva sa. Fostul presedinte se mai intreaba in finalul mesajului de ce nu s-a facut nicio investigatie in perioada de trei ani in care proprietatea terenurilor a detinut-o firma italiana.

Basescu, pe Facebook: imi pare rau pentru cele 127 familii din Nana care au sechestru pe terenuri

Traian Basescu a scris, sambata, pe Facebook, ca ii pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010, aratand ca aceste familii suporta consecintele unor actiuni politice indreptate impotriva sa. Parchetul General face o ancheta penala in care sunt deja pusi sub acuzare opt suspecti. Acuzatiile sunt de abuz in serviciu si fals.

Traian Basescu: imi pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole

Fostul presedinte Traian Basescu isi exprima parerea de rau, intr-un mesaj postat pe Facebook, fata de cele 127 de familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada.

Parchetul General: Ioana Basescu are calitate de martor in dosarul Nana/ Cati suspecti sunt in dosar si pentru ce sunt cercetati

Parchetul General a transmis vineri, la solicitarea HotNews. ro, ca fiica fostului presedinte, Ioana Basescu, are calitate de martor in asa numitul dosar Nana, in care procurorii cerceteaza afacerea cu terenuri din judetul Calarasi, si ca a fost audiata in data de 2 octombrie 2014. Potrivit Parchetului General, in dosar sunt cercetati 11 suspecti de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, fals material in inscrisuri oficiale, fals intelectual, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, conflict de interese, abuz in serviciu si spalare a banilor. Tribunalul Calarasi a respins joi seara contestatia depusa de Ioana Basescu impotriva masurii asiguratorii dispuse de procurori asupra terenului din comuna Nana.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )