Libnet.ro
UNICEF

20:00

Basescu, despre modificarile pe Codul Penal: Presiunile au venit de la baroni. Dar nu ii pot pacali pe partenerii europeni (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre modificarile pe Codul Penal: Presiunile au venit de la baroni. Dar nu ii pot pacali pe partenerii europeni (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, ca baronii sunt cei care au pus presiune pe parlamentari pentru modificarile din Codul Penal. Poate sa nu renunte, dar vor. continuă pe B1

Basescu, despre modificarile pe Codul Penal: Presiunile au venit de la baroni. Dar nu ii pot pacali pe partenerii europeni

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, ca baronii sunt cei care au pus presiune pe parlamentari pentru modificarile din Codul Penal. Poate sa nu renunte, dar vor.

Basescu, despre modificarile Codului Penal: S-au inteles ca in timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi sa treaca

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca aranjamentul intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe legea amnistiei si gratierii si pe Codul Penal s-a facut luni, iar interventia puterilor externe i-a .

Basescu, despre modificarile la Codul Penal: Un lucru e deranjant, faptul ca liderii PDL au semnat initiativele USL

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, referitor la modifcarile aduse Codului Penal, ca mai mare dezamagire a fost faptul ca lideri ai opozitiei au votat initiativele USL-ului. Pana la urma se.

Basescu, despre modificarile la Codul Penal: Un lucru e deranjant, faptul ca liderii PDL au semnat initiativele USL (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, referitor la modifcarile aduse Codului Penal, ca mai mare dezamagire a fost faptul ca lideri ai opozitiei au votat initiativele USL-ului. Pana la urma se.

Basescu, despre modificarile aduse Codului penal: o tentativa de hotie ordinara

Presedintele Traian Basescu a calificat modificarile aduse de parlamentari Codului penal drept o tentativa de hotie ordinara. intr-un interviu pentru Adevarul. ro, seful statului recunoaste ca nu a stiut.

Traian Basescu, despre modificarea Codului Penal: Nu am vazut atata hidosenie in vreo lege. E numai mentalitatea unor ticalosi

Presedintele Traian Basescu a atacat dur modificarile aduse de USL Codului penal, sustinand ca legea este de o hidosenie rara si ca multi au votat in necunostinta de cauza, sa fie multumit.

Crin Antonescu, noi declaratii de presa despre modificarile Codului Penal

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a anuntat prezenta la postul de televiziuneRealitatea TV, unde este asteptat sa discute despre noile modificari aduseCodului Penal. Recent, liderul PNL a cerut ca partidul pe care il va conduce vavota impotriva legii daca aceasta va fi intoarsa in Parlament de catre TraianBasescu.

Dedesubturile scandalului politic din Parlament / Dovada ca membrii Comisiei Juridice au discutat Codul Penal in paralel cu sedinta oficiala. Marton Arpad, deputat UDMR: Am participat la sedinta Comisiei Juridice in sala mica pe modificarile la Codul Pen

Deputatul UDMR Marton Arpad a declarat pentru Hotnews. ro ca modificarile Codului Penal si legea amnistierii au fost discutate luni, 9 decembrie, de catre membrii Comsiei Juridice intre orele 19-21 la sala mica a Comisiei, perioada in care la Sala Mihai Vitezul, restul membrilor comisiei juridice discuta legea lobby-ului. Reamintim ca decizia Comisiei Juridice de modificare a Codului Penal reprezinta punctul de plecare pentru scandalul politic major de marti, cind plenul a votat aceste modificari care le confera demnitarilor o super-imunitate in fata legii. Marton Arpad: Eu l-am inlocuit pe colegul meu Mate Andras la sedinta Comisiei Juridice unde s-au discutat amendamentele la Codul Penal si legea amnistierii. Am participat la sedinta in jurul orelor 19:00-21:00 in sala mica a Comisei Juridice, fosta sala a Comisiei de Cultura. Au fost multi parlamentari care au venit si au plecat, nu stiu sa va spun care si cati au fost. Nu ma puneti sa dau nume, eu nu-i cunosc pe toti. Sedinta a fost condusa de unul din vicepresedintii Comsiei Juridice, imi scapa acum numele dansului, a declarat Marton Arpad pentru Hotnews. ro.

Valeriu Zgonea: Modificarile la Codul Penal nu ii protejeaza pe parlamentari de ANI sau DNA, e o ampla dezinformare

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sustine ca modificarea Codului Penal nu ii face pe parlamentari imuni in fata organelor judiciare si nu ii protejeaza de ANI si DNA, iar ceea ce se intampla in ultimele zile este o ampla campanie de dezinformare. Modificarile aduse Codului Penal nu ii protejeaza in niciun fel pe senatori si deputati de ANI sau DNA, acestia putand fi cercetati in continuare pentru fapte de coruptie, conflict de interese sau incompatibilitati, a declarat miercuri Zgonea, pentru Mediafax.

Ambasada SUA: Modificarile la Codul Penal, pas inapoi pentru Romania si un semnal negativ pentru investitori

Ambasada SUA sustine ca modificarile aduse Codului Penal de catre parlamentari inseamna un pas inapoi pentru Romania si un semnal descurajator pentru investitori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )