Libnet.ro
UNICEF

00:07

BASESCU, despre OPREA: Onoarea de general il obliga sa demisioneze

România Liberă România Liberă,
BASESCU, despre OPREA: Onoarea de general il obliga sa demisioneze

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca Gabriel Oprea ar trebui sa demisioneze din postul de ministru, intrucat il obliga onoarea de general. continuă pe România Liberă

Tarian Basescu, despre Oprea: Trebuia sa demisioneze imediat deoarece nu trebuia sa foloseasca motocicleta in coloana oficiala/Iohnnis poate obtine traseul coloanei oficiale/ I-am dat doua stele generalului Oprea fiindca generalii in rezerva se avanseaza

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat , miercuri seara, la B1 TV, ca vicepremierul Gabriel Oprea ar trebui sa demsioneze fiindca a folosit motocicleta in coloana oficiala cand conditiile erau total improprii, cu ploaie si frig. Basescu spune ca el nu a avut niciodata motocicleta in coloana oficiala si afirma ca presedintelui Iohannis i s-ar pune la dispozitie raportul privind traseul coloanei oficiale din acea seara daca l-ar cere. Fostul presedinte nu a mai fost insa la fel de categoric atunci cand a fost intrebat de ce i-a acordat doua stele de genral lui Oprea, dupa ce Iliescu ii mai acordase alte doua.

Basescu: Oprea trebuie sa demisioneze. Onoarea de general il obliga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri seara ca ministrul de interne Gabriel Oprea ar trebui sa demisioneze pentru ca onoarea de general il obliga la un astfel de gest, adaugand ca zece ani nu a vazut motocicleta in fata coloanei sale oficiale si ca ordonanta SPP trebuie zburata.

Traian Basescu, despre votul din Parlament in privinta Elenei Udrea: Probabil majoritatii i s-a parut prea mult pentru o femeie / Marea parte din banii din campaniile electorale s-a dus in presa, cu sacosa/ Oprea trebuie sa demisioneze imediat/ Rusia est

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca votul prin care deputatii au aprobat retinerea Elenei Udrea in noul dosar instrumentat de DNA, dar nu si arestarea sa, nu a fost intamplator, ci este mai degraba o reactie a politicienilor carora li s-a parut ca aceasta noua cerere este parca prea mult pentru o femeie. Fostul presedinte a vorbit pe larg si despre accidentul in care a fost implicata coloana oficiala a lui Gabriel Oprea: Oprea trebuie sa demsiioneze fiindca a folosit o motocicleta in coloana in conditii impropriii. Sunt convins ca lui Iohannis i s-ar pune la dispozitie traseul coloanei oficiale. Nu am avut niciodata insa motocicleta in coloana. Coloana oficiala nu opreste niciodata, a mai adaugat presedintele PMP. Basescu: Rusia este o amenintare militara directa la adresa Romaniei/ Un scenariu ar fi ca Romania sa se uneasca cu Republica Moldova. Basescu: O parte din banii partidelor s-au dus in campaniile electorale in presa, cu sacosa.

Senator UNPR, despre Oprea: Este foarte sensibil

Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a spus ca vicepremierul Gabriel Oprea, este foarte sensibil, desi pare un tip asa mai dur.

Vochitoiu, senator UNPR, despre Oprea: Desi pare un tip asa mai dur, este foarte sensibil

Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a declarat, marti, ca liderul partidului, Gabriel Oprea, este foarte sensibil, desi pare un tip asa mai dur, care acum traverseaza o perioada mai grea intrucat si-a pierdut un camarad.

REVISTA BLOGURILOR: Tolontan, despre Oprea: Suntem intr-o stare de revolta asemanatoare cu cea din ianuarie 2012

Pe blogurile de luni, citim despre scandalul privind moartea agentului de politie care deschide coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea. in timp ce Adelin Petrisor comenteaza ca decorarea post-mortem a agentului a fost facuta pentru linistea minidtrului, Tolontan arata ca se impune demisia ministrului, dar si eliberarea Televiziunii Publice.

Basescu, despre votul in cazul Udrea: Probabil au crezut ca e prea mult, ca e femeie

Traian Basescu a sustinut miercuri seara ca decizia Camerei Deputatilor de a incuviinta retinerea dar nu si arestarea Elenei Udrea se explica prin faptul ca majoritatea parlamentarilor a crezut ca e prea mult si ca deputatii s-au uitat si la faptul ca este femeie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )