Libnet.ro
UNICEF

06:00

Basescu, despre prezenta lui Voican Voiculescu la manifestarile dedicate marcarii a 30 de ani de la Revolutie: A gresit, nu avea ce cauta acolo

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre prezenta lui Voican Voiculescu la manifestarile dedicate marcarii a 30 de ani de la Revolutie: A gresit, nu avea ce cauta acolo

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Gelu Voican Voiculescu a gresit ca a participat la manifestarile dedicate marcarii a 30 de ani de la Revolutie. Nu avea ce cauta acolo. A fost o demonstratie de lipsa de intelepciune, a spus Basescu. continuă pe Adevărul

Gelu Voican Voiculescu, la comemorarile dedicate Revolutiei, alaturi de sotia sa cu 41 de ani mai tanara. Georgiana Arsene lucreaza pentru Sputnik, organul de propaganda al Kremlinului, si promoveaza apropierea de Rusia

Gelu Voican Voiculescu a revenit duminica la comemorarile dedicate eroilor Revolutiei Romane, desi sambata a fost huiduit, injurat, scuipat si chiar batut de revolutionari, sfarsind ziua cu capul spart. De.

Marcel Vela, despre Voican Voiculescu: Cred ca cei care sunt trimisi in judecata nu ar trebui sa ocupe functii de demnitate publica

Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, a declarat, duminica, intrebat fiind ce crede despre faptul ca Voican Voiculescu este directorul Institutului Revolutiei Romane, ca nu i se pare corect.

Gelu Voican Voiculescu participa si duminica la comemorari: Daca nu mi-a fost teama acum 30 de ani... Acuzat de crime impotriva umanitatii, fostul vicepremier s-a ales cu capul spart la slujba de sambata (VIDEO)

Gelu Voican Voiculescu a participat la manifestatiile dedicate comemorarii victimelor Revolutiei si duminica, in conditiile in care la evenimentele de sambata se alegea cu capul spart, dupa ce era huiduit, i.

Atacatorul care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu, catuat de politisti. Ce spun autoritatile despre acest caz

Jandarmeria Bucuresti anunta ca este in cautarea persoanei care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu, urmand sa identifice aceasta persoana si sa efectueze procedurile legale in privinta sa.

Atacatorul care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu, cautat de politisti. Ce spun autoritatile despre acest caz

Jandarmeria Bucuresti anunta ca este in cautarea persoanei care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu, urmand sa identifice aceasta persoana si sa efectueze procedurile legale in privinta sa.

Barbatul care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu, audiat de politisti. Voiculescu a depus plangere penala

Barbatul care l-a lovit in cap cu o carja pe Gelu Voican Voiculescu a fost identificat si urmeaza sa fie audiat politisti. Voiculescu a depus plangere impotriva lui, anunta Politia Capitalei. Jandarmeria anuntase anterior ca il cauta, in continuare, pe barbatul care l-a agresat pe fostul demnitar judecat in Dosarul Revolutiei pentru crime impotriva umanitatii, alaturi de Ion Iliescu. Oficialii precizau ca barbatul are in jur de 65 de ani, nefiind cunoscut cu antecedente la adunarile publice.

Cum a fost capturat Institutul Revolutiei Romane de Gelu Voican Voiculescu si tovarasii sai din FSN, Cazimir Ionescu si Ion Iliescu: Fostul director, santajat cu o ancheta interna (VIDEO)

Intre timp apar dezvaluiri si despre modul in care Gelu Voican Voiculescu a pus mana pe Institutul Revolutiei Romane. Institutia, care a primit 100. 000 de euro pentru un concert anulat, a fost preluata de.

Cine este sotia lui Gelu Voican Voiculescu. Georgiana are 37 de ani si a aparut cu el in public

Gelu Voican Voiculescu, judecat impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei, a socat opinia publica dupa ce a aparticipat sambata si duminica la ceremomeniile publice de comemorare a Revolutiei din 1989. Atat sambata, cat si duminica, acesta a participat insotit de sotia sa, pe nume Georgiana Arsene. Iata cine este Georgiana Arsene, sotia lui Gelu Voican Voiculescu.

Gelu Voican-Voiculescu a fost atacat si batut de revolutionari. in ce stare se afla dupa ce a fost umplut de sange

A iesit mare scandal la Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Gelu Voican-Voiculescu a fost batut de .

Cum a reusit Gelu Voican Voiculescu sa puna mana pe Institutul Revolutiei. Ce salariu are si ce rol joaca Ion Iliescu

In martie 2018, Gelu Voican Voiculescu, cercetat pentru crime impotriva umanitatii, a preluat sefia Institutului Revolutiei, dupa o actiune in forta, sprijinit de vechi tovarasi revolutionari: Cazimir Ionescu, Razvan Theodorescu si, de la distanta, Ion Iliescu. Desi nu-si declara leafa, salariul lui Gelu Voican Voiculescu e de 7. 359 de lei lunar. Azi se implinesc 30 de ani de la fuga lui Ceausescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )