Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Ma ingrijoreaza intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv. Ceva nu bate

Adevărul Adevărul,
Basescu: Ma ingrijoreaza intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv. Ceva nu bate

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica, ingrijorat de intarzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmand ca expertii de la Petrosani stiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate pana in prezent despre eveniment. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, ingrijorat de intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica, ingrijorat de intarzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmand ca expertii de la Petrosani stiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate pana in prezent despre eveniment, scrie Mediafax.

UPDATE. VIDEO. Incendiul din Dubai: Marturia unui fotograf care a vazut moartea cu ochii. Suspiciunile autoritatilor

30: Mai multi martori au spus politistilor ca au auzit explozii inainte de izbucnirea focului. Totusi, autoritatile spun ca incendiul a izbucnit la etajul 20 al cladirii de 63 de etaje.

Inspectia Judiciara a clasat sesizarea privind interceptarile din dosarul Romprest

Inspectia Judiciara a clasat sesizarea ce viza respectarea procedurilor privind interceptarea unor convorbiri telefonice in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care este implicata compania Romprest, constatand ca nu sunt indicii cu.

IJ a clasat sesizarea privind interceptarile din dosarul Romprest

In 19 mai, Tribunalul Prahova a emis un mandat international de urmarire pe numele lui Walter Florian, el fiind, de altfel, dat in consemn incepand din 6 mai. Anterior, judecatorii Tribunalului Prahova au emis un mandat de arestare in lipsa pe numele omului de afaceri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )