Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Kovesi, o varianta competitiva pentru Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

B1 B1,
Basescu: Kovesi, o varianta competitiva pentru Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, in care au fost trecuti in revista nume importante. continuă pe B1

Traian Basescu: Laura Codruta Kovesi ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, in care au fost trecuti in revista nume importante.

Poza de campanie: Le Pen, primita de Putin la Kremlin cu o luna inainte de alegerile prezidentiale din Franta

Presedintele rus Vladimir Putin a primit-o vineri, la Kremlin, pe Marine Le Pen, cadidata extremistilor de dreapta la alegerile prezidentiale din Franta, informeaza Reuters.

Surse: Ancheta candidatului la alegerile prezidentiale franceze Francois Fillon, extinsa la suspiciuni de escrocherie agravata si fals

Autoritatile franceze au extins, ancheta in cazul candidatului dreptei la alegerile prezidentiale din Franta, Francois Fillon, astfel ca este acuzat de escrocherie agravata, fals si uz de fals.

Directorul FBI confirma ca agentia ancheteaza posibila implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale

Directorul Biroului Federal de Informatii FBI), James Comey, a confirmat ieri, intr-un demers neobisnuit, ca agentia ancheteaza posibila implicare a Guvernului rus in alegerile prezidentiale din noiembrie din SUA, inclusiv eventualele legaturi dintre Moscova si echipa de campanie a presedintelui Donald Trump, potrivit Reuters si BBC, citate de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )