Libnet.ro
UNICEF

21:00

Basescu il lasa din brate pe ginerele penal Radu Pricop, dar o apara pe Udrea

Antena3 Antena3,
Basescu il lasa din brate pe ginerele penal Radu Pricop, dar o apara pe Udrea

Traian Basescu acuza lipsa de independenta a justitiei doar in cazul protejatei sale, Elena Udrea, nu si in cazul ginerelui, Radu Pricop. intrebat ce parere are despre dosarul in care Pricop are interdictie. continuă pe Antena3

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmarit penal pentru complicitate la santaj, a venit vineri la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care Sergiu Lucinschi este acuzat ca a constrans un om de afaceri sa ii dea patru milioane de euro ca sa isi.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA. Acesta este aparat de avocatul socrului sau

Avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj. Radu Pricop este insotit de un avocat care ii face apararea si socrului sau, Traian Basescu, in dosarul in care este acuzat de santaj.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA in dosarul de coruptie al lui Sergiu Lucinschi

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, a ajuns vinei dimineata la DNA pentru audieri. Pricop este cercetat in dosarul de coruptie al lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, sub control judiciar pentru 60 de zile (VIDEO)

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile, fata de Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, acuzat de complicitate la santaj in dosarul.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Procurorii DNA au inceput controlul judiciar pentru 60 de zile fata de avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, care este acuzat de complicitate la santaj in dosarul in care mai sunt cercetati fiul unui fost presedinte al Moldovei, Sergiu Lucinschi, si un procuror DIICOT.

Radu Pricop, audiat la DNA

Avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, a sosit, in urma cu putin timp, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru audieri.

Avocatul Radu Pricop, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE 14:38 Ginerele lui Basescu, avocatul Radu Pricop, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA, fiind acuzat de acestia de complicitate la santaj.

Ginerele lui Basescu are lumini de bizon. Radu Pricop ar putea ramane fara masina

Ginerele lui Traian Basescu risca sa ramana temporar fara masina cu care circula. Autoturismul are montate lumini speciale in partea din spate, fapt interzis de lege. Potrivit Codului rutier, singurele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )