Libnet.ro
UNICEF

21:00

Avocatul Radu Pricop, pus sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocatul Radu Pricop, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE 14:38 Ginerele lui Basescu, avocatul Radu Pricop, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA, fiind acuzat de acestia de complicitate la santaj. continuă pe Ziarul Bursa

Ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar

UPDATE: Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Radu Pricop nu are voie sa iasa din tara si nici sa ia legatura cu ceilalti inculpati in dosar.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, eliberat si pus sub control judiciar

Update 19. 18- Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, retinut intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, a fost pus sub control judiciar,.

George Scutaru, pus sub control judiciar. Fostul consilier prezidential, suspectat de luare de mita si spalare de bani

UPDATE - George Scutaru a parasit sediul DNA. Potrivit unui comunicat al procurorilor, Scutaru a fost audiat in calitate de suspect. Fostul consilier prezidential George Scutaru a fost pus sub control judiciar si.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Procurorii DNA au inceput controlul judiciar pentru 60 de zile fata de avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, care este acuzat de complicitate la santaj in dosarul in care mai sunt cercetati fiul unui fost presedinte al Moldovei, Sergiu Lucinschi, si un procuror DIICOT.

Sergiu Lucinschi, pus sub control judiciar

Sergiu Lucinschi fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi), suspect intr-o speta de coruptie alaturi de Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, ieri noapte, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), scriu surse din presa.

Fostul baron de Cluj scapa de arest. Horea Uioreanu, pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Cluj Horea Uioreanu si oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean, judecati pentru fapte de coruptie, raman sub control judiciar si nu mai fac arest la.

Fostul presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu, pus sub control judiciar

Judecatorii Curtii de Apel Cluj au respins, joi, contestatia procurorilor la decizia Tribunalului de inlocuire a arestului la domiciliu cu control judiciar, in cazul fostului presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu, relateaza Mediafax.

Fost consilier al lui Iohannis, sub control judiciar, intr-un nou dosar. Denuntatorul este fostul sef al CJ Buzau

Fostul consilier al presedintelui Klaus Iohannis, George Scutaru, este urmarit penal, fiind pus sub control judiciar, intr-un dosar nou pentru spalare de bani si complicitate la luare de mita.

Seful arestului din Neamt a fost pus sub control judiciar. A luat mita o oaie si cateva sute de euro

Seful arestului din Neamt si un politist sunt cercetati de procurori pentru ca ar fi luat spaga o carcasa de oaie si cateva sute de euro. in schimb, cei doi urmau sa o ajute pe sotia unui detinut sa.

Managerul Institutului de Psihiatrie Socola, sub control judiciar

Lucian Burlea, managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, retinut in dosarul privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, ramane sub control judiciar, iar Sebastian Popa, fost sef al Serviciului Achizitii, arestat pentru 30 de zile, va fi pus in arest la dimiciliu, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )