Libnet.ro
UNICEF

07:45

Basescu: Pruna, Kovesi nu este DNA! Ca orice analfabet institutional, ministrul confunda persoanele cu institutiile

România Liberă România Liberă,
Basescu: Pruna, Kovesi nu este DNA! Ca orice analfabet institutional, ministrul confunda persoanele cu institutiile

Fostul presedinte Traian Basescu a afirma intr-o postare pe Facebook ca ministrul Justitiei, Raluca Pruna, este un analfabet institutional intrucat confunda persoanele cu institutiile facand referire la declaratia lui Pruna, facuta intr-un interviu acordat News. ro, potrivit careia atacurile politicienilor la adresa Codrutei Kovesi reprezinta o intunecare temporara a ratiunii care se justifica numai prin implicarea, efectiva sau potentiala, in fapte penale. continuă pe România Liberă

Cheia plagiatului lui Kovesi este la semnatarul raportului de neplagiat: Vergil Muraru

In sedinta Senatului din 05. 2016 am adresat o interpelare domnului ministru al Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Mircea Dumitru si doamnei ministru al Justitiei, Raluca Alexandra Pruna, avand ca obiect verificarea de catre Consiliul National pentru Atestarea Titlurilor, Doctoratelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) si Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitiei PICCJ) a acuzatiilor de plagiat la adresa tezei de doctorat a procurorului sef al DNA.

Traian Basescu: Doamna Kovesi a amenintat cu arestari daca se reia analiza pe lucrarea ei de doctorat

Traian Basescu a declarat marti ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a folosit telefonul operativ pentru a ameninta cu arestarea un demnitar important daca se va relua o ancheta privind teza sa de.

Basescu, intrebare-cheie pentru DNA si SRI: Codruta, Florin, stiti voi ceva despre acest mister?

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza o intrebare-cheie pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dar si pentru prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, in legatura cu dosarul fratelui sau, Mircea.

Iohannis, despre scandalul Ghita-Kovesi: Este campanie

Presedintele Klaus Iohannis a spus marti, despre subiectul Ghita-Kovesi, ca este o campanie. Astfel, seful statului subsumeaza autodenuntul lui Sebastian Ghita campaniei electorale, ceea ce inseamna.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a moartii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )