Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu in Republica Moldova: La toate intalnirile, subiectul a fost unirea cu Romania

România Liberă România Liberă,
Basescu in Republica Moldova: La toate intalnirile, subiectul a fost unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a afirmat, duminica seara, in urma unei vizite in Republic. continuă pe România Liberă

Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat vineri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania. Basescu a.

Traian Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat vineri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania.

Sunt patru comune din Republica Moldova care vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu a declarat ieri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania.

Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat pentru unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a anuntat ca patru comune din Republica Moldova au semnat, pr.

S-a dat startul: localitatile din Republica Moldova au inceput sa voteze Unirea cu Romania!

Opaci, Parcova, Festelita, Bardar, Rusestii Noi au votat deja Unirea cu Romania. Ca in 1918 tavalugul Unirii vine de jos in sus: primarii si Consiliile locale au decis sa voteze Unirea cu Romania, iar procesul nu se va opri acum.

Pavel Filip vrea ca prima vizita oficiala a noului prim-ministru al Romaniei sa fie in Republica Moldova

Premierul Pavel Filip a declarat ca, indiferent cine a fost in fruntea Guvernului de la Bucuresti, relatiile moldo-romane mereu au fost bune. in acest context, seful Executivului si-a exprimat speranta ca noul prim-ministru desemnat al Romaniei, Viorica Dancila, va efectua prima sa vizita oficiala peste hotare anume in Republica Moldova.

Basescu, baie de multime in Republica Moldova: Fostul presedinte, intampinat cu entuziasm si muzica patriotica la Nisporeni (VIDEO)

Traian Basescu a fost primit ca un erou eliberator la Nisporeni, acolo unde s-a intalnit duminica cu cetatenii orasului. Sala Centrului de Cultura Luceafarul din localitate a.

Programul Cultura si Creativitate UE-Parteneriatul Estic prezinta rezultatele: 6 instrumente pentru managerii culturali din Republica Moldova

Numarul initiativelor si discutiilor in tarile Parteneriatului Estic a crescut cu 20% pe parcursul ultimilor trei ani. Aceasta este una din primele concluzii ale Programului UE Cultura si Creativitate, lansat in 2015 in sase tari: Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Moldova, Ucraina si Belarus.

Mihai Ghimpu: Romania are dreptul sa declare ca Republica Moldova este teritoriu romanesc

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, afirma ca Romania are dreptul sa pretinda la teritoriul Republicii Moldova si sa declare ca este pamant romanesc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )