Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traian Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat vineri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat ca vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat vineri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania. Basescu a.

Basescu: Patru comune din Republica Moldova au semnat pentru unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a anuntat ca patru comune din Republica Moldova au semnat, pr.

Sunt patru comune din Republica Moldova care vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu a declarat ieri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania.

O localitate din Republica Moldova a votat unirea cu Romania

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat o Declaratie de unire cu Romania, potrivit unui comunicat transmis de Platforma Unionista Actiunea 2012.

Sergiu Mocanu, catre Traian Basescu: Asta pe care l-ati felicitat ca a castigat Presedintia a recunoscut Crimeea ca teritoriu rusesc

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, l-a criticat pe ex-presedintele Romaniei Traian Basescu pentru ca l-a felicitat pe Igor Dodon cu victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova.

Fiecare al patrulea moldovean afirma ca are incredere in Igor Dodon. Traian Basescu, la coada topului FOTO

Igor Dodon se mentine in continuare pe prima pozitie la capitolul increderii populatiei. Presedintele tarii este apreciat de 25% dintre cetateni, fiind urmat de catre liderul PAS, Maia Sandu, cu 9,1%. Cel putin asa arata un sondaj de opinie publicat miercuri, 24 ianuarie, deAsociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova.

Programul Cultura si Creativitate UE-Parteneriatul Estic prezinta rezultatele: 6 instrumente pentru managerii culturali din Republica Moldova

Numarul initiativelor si discutiilor in tarile Parteneriatului Estic a crescut cu 20% pe parcursul ultimilor trei ani. Aceasta este una din primele concluzii ale Programului UE Cultura si Creativitate, lansat in 2015 in sase tari: Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Moldova, Ucraina si Belarus.

Misiuni de salvare in Republica Moldova: un medic tanar, cu picioarele amputate, preluat de un elicopter SMURD

Doi cetateni romani internati in spitale din Republica Moldova au fost transportati in unitati medicale din Romania.

O localitate din Republica Moldova a votat Unirea cu Romania DOCUMENT

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat marti, 23 ianuarie, o Declaratie de unire cu Romania. Documentul a fost adoptat de catre primarul comunei Parcova din raionul Edinet, Marcel Snegur, si catre de consilierii locali.

DOCUMENT O localitate din Republica Moldova a votat Unirea cu Romania

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat marti, 23 ianuarie, o Declaratie de unire cu Romania. Documentul a fost adoptat de catre primarul comunei Parcova, raionul Edinet, Marcel Snegur, si catre de consilierii locali.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )