Libnet.ro
UNICEF

15:30

Basescu s-a inteles cu Ponta: Romania va incheia un nou acord cu FMI.

România Liberă România Liberă,
Basescu s-a inteles cu Ponta: Romania va incheia un nou acord cu FMI.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la inceputul intrevederii cu delegatia FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, ca a discutat cu premierul Victor Ponta si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si s-a decis incheierea unui nou acord cu FMI pentru inca un an sau doi, potrivit Mediafax. El a adaugat ca in viitor este nevoie de asistenta FMI pentru a oferi solutii specializate in vederea aplicarii unei strategii pe termen mediu a Romaniei, care sa asigure cresterea economica. Cred . continuă pe România Liberă

Ponta: Romania a reusit in aceste sase luni o macrostabilizare economica si bugetara

Premierul Victor Ponta a declarat astazi dupa intalnirea cu presedintele Traian Basescu, ca intrevederea cu acesta a fost una o serioasa, tehnica si institutionala.

Ponta: Romania a reusit in aceste sase luni o macrostabilizare economica si bugetara

Update 3: Victor Ponta a mentionat ca a discutat cu seful statului despre reluarea/deblocarea acelor programe cu fonduri europene blocate in mod real de la inceputul anului 2012, din perioada auditurilor. Am mai abordat inca doua subiecte: MCV - am prezentat concluziile informarii pe care doamna ministru Mona Pivniceru a facut-o ieri in sedinta de Guvern. Ultimul subiect: bugetul UE 2014-2020 - am avut o consultare pe aceasta tema cu presedintele Basescu vizavi de perpectivele Romaniei ca membru al grupului Prietenii Coeziunii, a precizat premierul.

Victor Ponta: Romania are nevoie de o viziune economica dupa 9 decembrie

Prezent sa un un forum pe teme economice, premierul Victor Ponta s-a declarat increzator in potetialul energetic al Romaniei si a expus cateva posibile idei cu potential economic. Dupa 9 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )