Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu da vina pe Antena 3, Pavel Abraham si Bercea Mondial pentru faptele penale ale fratelui sau

Antena3 Antena3,
Basescu da vina pe Antena 3, Pavel Abraham si Bercea Mondial pentru faptele penale ale fratelui sau

Traian Basescu da vina pe Pavel Abraham, pe Bercea Mondial si pe Antena 3 pentru faptele penale ale fratelui sau. Presedintele sustine ca scandalul legat de mita pe care a luat-o Mircea Basescu de la Bercea. continuă pe Antena3

Basescu da vina pe Pavel Abraham si pe Bercea Mondial pentru faptele penale ale fratelui sau

Traian Basescu da vina pe Pavel Abraham, pe Bercea Mondial si pe Antena 3 pentru faptele penale ale fratelui sau. Presedintele sustine ca scandalul legat de mita pe care a luat-o Mircea Basescu de la Bercea.

Pavel Abraham cere audierea lui Traian Basescu

Presedintele in exercitiu Traian Basescu ar putea fi audiat in dosarul fratelui sau, dupa ce Pavel Abraham, avocatul interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial) a anuntat in aceasta dimineata ca va cere instantei audierea sefului statului.

Avocatul Pavel Abraham raspunde atacurilor lui Basescu. Este un lucru incalificabil pentru un presedinte

Avocatul Pavel Abraham a raspuns, in cadrul emisiunii QA, atacurilor lui Traian Basescu. Presedintele sustine ca scandalul legat de mita pe care a luat-o Mircea Basescu de la Bercea Mondial este o inscenare.

Basescu, la final de mandat, catre Antena 3: Fratele meu nu a luat bani. Dumneavoastra, Abraham si Bercea ati facut o inscenare

In ultima conferinta de presa sustinuta in calitate de presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat ca fratele lui, Mircea Basescu, nu a luat bani, referindu-se la acuzatia potrivit careia acesta ar fi primit 250. 000 de euro pentru a-l scapa de inchisoare pe Bercea Mondial, adusa in discutie de un jurnalist Antena 3.

Mircea Basescu a cerut daune de un milion de euro in procesul cu membrii familiei lui Bercea Mondial

Mircea Basescu a cerut, vineri, Tribunalului Constanta, sa se constituie parte civila in procesul in care cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecati pentru santajarea sa, el solicitand daune morale de un milion de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )