Libnet.ro
UNICEF

11:45

Pavel Abraham cere audierea lui Traian Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pavel Abraham cere audierea lui Traian Basescu

Presedintele in exercitiu Traian Basescu ar putea fi audiat in dosarul fratelui sau, dupa ce Pavel Abraham, avocatul interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial) a anuntat in aceasta dimineata ca va cere instantei audierea sefului statului. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu ar putea fi audiat in dosarul fratelui sau

Traian Basescu ar putea fi audiat in dosarul fratelui sau. Avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a anuntat in aceasta dimineata ca va cere instantei audierea presedintelui. Magistratii de la Curtea de.

Traian Basescu si Maria Basescu au sarbatorit 39 de ani de casnicie

Traian Basescu si Maria Basescu au sarbatorit 39 de ani de casnicie. Aniversarea a avut loc in cadru discret. Iata cum au petrecut.

Cum a ajuns Traian Basescu cel mai longeviv lider european. Basescu i-a luat fata pana si Angelei Merkel

La incheierea celor doua mandate de presedinte, Traian Basescu este cel mai vechi lider din Consiliul European, fiind urmat de cancelarul german, Angela Merkel. Ieri a avut loc ultima reuniune a Consiliului European la care a participat Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri, in timpul depunerii juramantului noului cabinet

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

Noul cabinet Ponta a depus juramantul. Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

Romania sub Traian Basescu. O evaluare a celor zece ani de mandat

Pe 21 decembrie 2004, Traian Basescu era deja consacrat ca politician puternic, dar putini credeau ca poate ajunge un mare presedinte. Insusi fostul primar al Capitalei intampina dificultati in a se acomoda cu haina de om de stat. Ca fapt divers, i-au trebuit luni de zile sa scape de mesa rebela. Pe 21 decembrie 2014, Traian Basescu pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma schimbari care vor marca Romania, dar ca politician incheie prost. Acum zece ani, fostul marinar a coborat in docul de la Cotroceni de la comanda unei nave, azi va parasi cheiul presedintiei asteptat de o barcuta cu vasle.

Presedintele Traian Basescu, alaturi de Angela Merkel la ultimul sau summit al liderilor europeni (FOTO)

Presedintele Traian Basescu participa joi si vineri la ultimul sau summit al liderilor europeni. Seful statului s-a intalnit in prealabil cu liderii Partidului Popular European. Traian Basescu a aparut a.

Liviu Pop, dupa atacul lui Traian Basescu: ii urez pensie usoara domnului Basescu

Noul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a explicat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu l-a atacat pe nedrept si ca nu poate fi facut responsabil de vreo problema a sistemului, in conditiile.

VIDEO Traian Basescu: Numirea ministrilor, act de executare a deciziei Parlamentului. E motivul pentru care accept numirea lui Liviu Pop si Sorin Campeanu, care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public

Ceremonia de la Cotroceni in cadrul careia noii ministri au depus juramantul a inceput cu o precizare facuta de Traian Basescu. Seful statului a explicat ca, potrivit Constitutiei, numirea de catre presedintele Romaniei a ministrilor este un act de executare a deciziei Parlamentului, un act obligatoriu pe care in cazul in care nu l-ar executa, presedintele ar produce o grava incalcare a Constituiei. Acesta este si motivul pentru care astazi accept numirea ministrilor Liviu Pop Dialog social - n. red. ) si Sorin Campeanu noul ministru al Educatiei - n. red. ) care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public, a afirmat Traian Basescu. Seful statului a facut astfel referire la implicarea celor doi in mentinerea titlului de doctor al lui Victor Ponta in anul 2012, cand a izbucnit scandalul de plagiat.

Fiicele lui Traian Basescu, cu copiii la munca, dupa nastere

Atat Elena Basescu, cat si Ioana Basescu, au revenit la munca la scurt timp dupa nastere. Fiicele fostului presedinte au ajuns la job chiar si cu bebelusii in brate. Iata dovada.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )