Libnet.ro
UNICEF

06:45

Bashar al-Assad a castigat alegerile prezidentiale din Siria cu 88,7 la suta din voturi

România Liberă România Liberă,
Bashar al-Assad a castigat alegerile prezidentiale din Siria cu 88,7 la suta din voturi

Presedintele sirian Bashar al-Assad a fost reales pentru nou un mandat de sapte ani, obtinand 88,7 la suta din voturi in scrutinul prezidential, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Statele Unite: Alegerile prezidentiale din Siria sunt O RUSINE

Alegerile prezidentiale organizate marti in Siria, care marcheaza metinerea la putere a presedintelui Bashar Al-Assad intr-o tara victima a unui masacru, reprezinta o rusine, sunt de parere Statele Unite,.

UPDATE Alegeri prezidentiale din Siria. Actualul presedinte Bashar al-Assad are doi adversari necunoscuti

Sectiile de votare s-au deschis marti dimineata in Siria la ora locala 07:00 04:00 GMT), pentru prezidentialele organizate de regimul actual, iar presedintele in exercitiu Bashar al-Assad este sigur ca va castiga in fata a doi candidati necunoscuti. UPDATE Liderul opozitiei, Ahmad Jarba, i-a indemnat pe sirieni sa ramana acasa in contextul in care rebelii si militantii denunta alegeri sangeroase, iar SUA o impostura.

Bashar al-Assad a castigat detasat alegerile prezidentiale din Siria

Bashar al-Assad a fost reales presedinte al Siriei cu 88,7% din voturi, a anuntat miercuri presedintele parlamentului, Mohammad al-Laham, ceea ce reprezinta un al treilea mandate in fruntea statului pentru actualul lider de la Damasc, potrivit Reuters.

Al-Sisi a castigat alegerile prezidentiale din Egipt dupa ce a obtinut aproape 97% din voturi

Maresalul Abdel-Fattah al-Sisi a castigat detasat alegerile prezidentiale desfasurate saptamana trecuta in Egipt, el obtinand conform rezultatelor finale 96,91% din voturi, informeaza BBC.

NATO nu recunoste alegerile din Siria si nici rezultatele lor

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen foto) , a declarat ca niciuna din cele 28 de tari membre ale NATO nu va recunoaste rezultatele alegerilor prezidentiale din Siria. Alegerile prezidentiale.

Siria: Opozitia ii indeamna pe oameni sa boicoteze alegerile prezidentiale

Liderul opozitiei siriene i-a indemnat pe oameni sa ramana pe la casele lor marti, in ziua alegerilor prezidentiale organizate de regimul de la Damasc si care cel mai probabil vor fi castigate de presedintele Bashar al-Assad, relateaza AFP, conform Mediafax.

Alegeri prezidentiale in Siria: Bashar al-Assad, sigur de victorie in fata a doi candidati necunoscuti

Birourile de vot s-au deschis, marti, la ora locala 07. 00 ora Romaniei) in Siria, in vederea alegerilor prezidentiale controversate organizate de regim. Bashar al-Assad este sigur de victorie in fata a.

Washington: Scrutinul prezidential din Siria este o rusine

Alegerile prezidentiale organizate in Siria, care probabil vor fi castigate de presedintele Bashar al-Assad, sunt o rusine, considera Statele Unite.

Alegerile din Siria au inceput

Birourile de vot s-au deschis astazi in Siria, pentru alegeri preziden and tiale organizate de actualul regim de la Damasc, iar and seful statului, care candideaza, Bashar al-Assad este sigur de victoria sa in fa and ta a doi rivali necunoscu and ti, relateaza AFP, citat de Yahoo.

Sirienii au de ales intre Bashar si Bashar. Oficial francez: Scrutinul din Siria, o farsa tragica

Sirienii care voteaza marti la alegerile prezidentiale au de ales intre Bashar si Bashar, a comentat seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, care a denuntat din nou farsa tragica prin organizarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )