Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bat clopote de nunta pentru Serena Williams: Cine este alesul tenismenei de pe locul doi mondial (FOTO)

B1 B1,
Bat clopote de nunta pentru Serena Williams: Cine este alesul tenismenei de pe locul doi mondial (FOTO)

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 2 mondial, se va casatori cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii site-ului Reddit, informeaza News. ro. Anuntul prinvind cererea in casatorie. continuă pe B1

Si-a revenit SPECTACULOS dupa sarcina! Despre cine este vorba si care este SECRETUL topirii a 15 KG in DOUA LUNI (FOTO)

Adda radiaza de fericire. Cantareata s-a intors in show-biz, dupa o pauza de doar doua luni de cand l-a adus pe lume pe Alexandru, primul sau fiu. Si pentru ca Adda are si o emisiune .

A fost desemnata PERSOANA ANULUI 2016. Vezi AICI despre cine este vorba

A fost desemnata persoana anului 2016 de catre revistaBillboard. Pentru a treia oara, o celebra cantareata primeste titlul oefritd e revista britanica. Cantareata Adele a fost desemnata.

Cine este Sorin Grindeanu, propus premier de PSD: Fost membru in Comisia SRI, fost ministru al Comunicatiilor, actualul presedinte CJ Timis

Liviu Dragnea a anuntat miercuri ca Sorin Grindeanu este propunerea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins cu o zi inainte nominalizarea lui Sevil.

O ROMANCA, in TOPUL celor mai FRUMOASE FEMEI ale anului 2016! Uite despre cine este vorba

Strainii spun ca pe lista scurta a lucrurilor care le-au ramas in minte dupa ce ne-au vizitat tara este frumusetea romancelor. Asta se vede si pe podiumurile internationale si in topul celor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )