Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bataie pe o strada din Satu Mare in plina pandemie

Antena3 Antena3,
Bataie pe o strada din Satu Mare in plina pandemie

Bataie in toata regula in plina strada in mijlocul pandemiei. Zeci de persoane au fost implicate intr-un scadal urias langa Spitalul Judetean din Satu Mare. continuă pe Antena3

VIDEO Primarul unei localitati din Satu Mare, cercetat dupa ce ar fi participat la o petrecere a romilor pe care era obligat sa o impiedice

Primarul comunei Acas din judetul Satu Mare, Tibor Balog, este cercetat penal dupa ce ar fi participat la o adunare de 30 de persoane, in localitate, procurorii precizand, miercuri, intr-un comunicat de presa, ca acesta avea obligatia de a impune respectarea restrictiilor.

CORONAVIRUS. imbulzeala la paine si cartofi, intr-o localitate din Salaj, in plina pandemie de COVID-19. Prefectul Marcel Turcas: Cunoastem cu totii o anumita inclinatie spre indisciplina sociala a unor parti a comunitatii noastre (VIDEO)

Imagini scandaloase intr-o comuna din judetul Salaj. in goana dupa popularitate, primarul nu a mai tinut cont de regulile de distantare sociala impuse in timpul starii de urgenta generata de pandemia de co.

Seful Consiliului Judetean Bihor, amendat dupa ce a fost prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat de Politie cu 5. 000 de lei dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, a fost prins la pescuit, alaturi de mai multe persoane, pe un lac de langa Oradea. Pasztor, care este si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, admite ca a gresit si scrie pe Facebook ca nu trebuia sa cedeze acestei ispite.

Semn divin aparut, in plina pandemie, inainte de Pasti, la Manastirea Frasinei

Semn divin in plina pandemie de coronavirus! .

Veste uriasa in plina pandemie de coronavirus. Recoltarea de plasma in Romania poate incepe in cateva zile

Veste uriasa in plina pandemie de coronavirus venita de la Centrul de Transfuzii din Capitala. Medicii de acolo sunt pregatiti sa ofere colegilor care trateaza bolnavii de coronavirus cel mai eficient remediu. Este vorba despre plasma convalescenta.

Accident grav in Bucuresti. Doua autoturisme s-au ciocnit puternic pe o strada din Capitala. Patru adulti si un copil, raniti grav

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi de dimineata in Capitala, dupa ce un autoturism care iesea de pe o strada secundara nu a acordat prioritat. La fata locului s-au prezentat mai multe echipaje medicale. in urma impactului puternic, au rezultat cinci victime, printre care un copil de trei ani. Unde s-a petrecut accidentul .

O femeie a iesit sa-si plimbe broasca testoasa pe strada, in plina pandemie de coronavirus

O femeie de 60 de ani a iesit pe strazile din Roma ca sa-si plimbe broasca tesotasa.

in plina pandemie de COVID-19, Donald Trump a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. SUA este cel mai mare donator, cu o contributie anuala de 400 milioane de dolari in 2019

Donald Trump, presedintele SUA, a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) din cauza manierei in care a gestionat criza coronavirus, si a reactionat virulent la criticile fata de raspunsul ad.

O primarie din Mehedinti, sparta de hoti in plina pandemie

Politistii din cadrul Sectiei Politie Rurala Vinju Mare si Postului de Politie Vladaia au identificat in ziua de 14 aprilie trei barbati de 31, 33 respectiv 34 de ani, toti din localitatea Vladaia, cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Actiunile Amazon, la un nou nivel istoric, in plina pandemie de coronavirus. Povestea imperiului construit de catre Jeff Bezos, prezentata in premiera in Romania de B1 TV, duminica, de la ora 16.00

Amazon isi cladeste un imperiu in timpul pandemiei de coronavirus. Actiunile celui mai mare retailer online din lume ating un maxim istoric, majorandu-i considerabil averea lui Jeff Bezos. in acet context, B1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )