Libnet.ro
UNICEF

08:30

Veste uriasa in plina pandemie de coronavirus. Recoltarea de plasma in Romania poate incepe in cateva zile

Antena3 Antena3,
Veste uriasa in plina pandemie de coronavirus. Recoltarea de plasma in Romania poate incepe in cateva zile

Veste uriasa in plina pandemie de coronavirus venita de la Centrul de Transfuzii din Capitala. Medicii de acolo sunt pregatiti sa ofere colegilor care trateaza bolnavii de coronavirus cel mai eficient remediu. Este vorba despre plasma convalescenta. continuă pe Antena3

Recorder: in plina pandemie, singura fabrica din Romania care producea ventilatoare pulmonare se inchide din lipsa de comenzi

Tarile din toata lumea au reactionat inca de la inceputul pandemiei crescand numarul paturilor de terapie intensiva si achizitionand sau marind productia de ventilatoare pulmonare, scrie marti Recorder. ro, relatand ca si in Romania a functionat, pana de curand, o fabrica specializata in producerea unor astfel de echipamente: intreprinderea Tehnica Medicala ITM).

Actiunile Amazon, la un nou nivel istoric, in plina pandemie de coronavirus. Povestea imperiului construit de catre Jeff Bezos, prezentata in premiera in Romania de B1 TV, duminica, de la ora 16.00

Amazon isi cladeste un imperiu in timpul pandemiei de coronavirus. Actiunile celui mai mare retailer online din lume ating un maxim istoric, majorandu-i considerabil averea lui Jeff Bezos. in acet context, B1.

Companiile carora le-au crescut actiunile in plina pandemie de coronavirus

De cand a fost impusa masura izolarii din cauza infectiei cu coronavirus, actiunile platformei Netflix si actiunile Amazon au atins cele mai inalte cote pe bursa americana.

Fotografia care a emotionat mii de romani in plina pandemie: Pentru astfel de persoane si pentru copii ne mai rabda Dumnezeu!

O fotografie emotionanta cu o batrana la muncile campului, in plina pandemie de coronavirus, a vazut inconjurul internetului, dupa ce un barbat a postat poza pe o retea de socializare.

Semn divin aparut, in plina pandemie, inainte de Pasti, la Manastirea Frasinei

Semn divin in plina pandemie de coronavirus! .

Cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie

Anul acesta Sarbatorile Pascale sunt cu totul diferite fata de cum au fost vreodata. Iata, asadar, cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie.

Ce cred romanii in plina pandemie despre cum le va afecta criza portofelele, calitatea vietii, cat va mai dura, strategia post-criza dar si despre reactia Guvernului (sondaj IRSOP)

Teama predomina la 54% din populatie, 81% cred ca criza va fi lunga si grea, arata datele unui sondaj IRSOP transmise luni dimineata. Uniunea Europeana este perceputa ca o sursa de siguranta. Mai mult de jumatate 52%) vor ca Romania sa stranga mai puternic relatiile cu UE, 14% prefera Rusia, 13% SUA si 7% China, restul au alte preferinte. Procentul mare arata ca UE nu rivalizeaza cu alte puteri globale in preferintele romanilor si ca oamenii vor fi deschisi sa accepte nu numai avantajele ci si regulile UE, arata autorii sondajului. IRSOP a intervievat telefonic un esantion reprezentantiv la nivel national pentru intreaga populatie in varsta de peste 18 ani din Romania intre 6 si 11 aprilie. Toleranta de esantionare este de 3,6%.

O femeie a iesit sa-si plimbe broasca testoasa pe strada, in plina pandemie de coronavirus

O femeie de 60 de ani a iesit pe strazile din Roma ca sa-si plimbe broasca tesotasa.

Spectacol inedit pe strada, in plina pandemie de coronavirus. Politistii le-au cantat si dansat oamenilor aflati in izolare

Politistii din Panama, imbracati in uniforme si purtand masti si manusi de protectie, le-au cantat oamenilor dintr-un cartier re se afla in carantina din cauza COVID-19.

in plina pandemie de coronavirus, Guvernul opreste investitiile mari

Guvernul Orban a decis sa opreasca investitiile mari. Modernizarea Magistralei 2, Berceni-Pipera a fost suspendata. Proiectul are valoare estimata de aproape 100 de milioane euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )