Libnet.ro
UNICEF

18:45

Batalia finala pentru Casa Alba se da intre Michelle Obama si Ann Romney

Adevărul Adevărul,
Batalia finala pentru Casa Alba se da intre Michelle Obama si Ann Romney

Adevaratele motoare de campanie electorala in SUA? Michelle Obama si Ann Romney. in timp ce una isi depaseste sotul in cotele de popularitate, cealalta incearca sa-si umanizeze barbatul. Ambele au aceeasi misiune: sa castige inimile americanilor, ca sa-si petreaca urmatorii patru ani la Casa Alba. continuă pe Adevărul

Cursa stransa in batalia pentru Casa Alba.

Alegerile prezidentiale americane, care au loc pe 6 noiembrie, continua sa fie deosebit de stranse, potrivit nenumaratelor sondaje nationale si locale din ultimele zile. Cei doi contracandidati, democratul Barack Obama si republicanul Mitt Romney, au depus eforturi intense in ultimele zile pentru cucerirea statelor-cheie. Barack Obama sau Mitt Romney? De maine, marti, 6 noiembrie, vom cunoaste numele celui care va conduce in urmatorii ani cel mai puternic stat al lumii, Statele Unite.

Cine este republicanul Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba

Contracandidatul lui Barack Obama, republicanul Mitt Romney, mizeaza mai mult pe voturile somerilor. El promite abrogarea impozitului imobiliar, eliminarea taxelor pe dobanzi, dividende si acumularea de capital.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Michelle Obama, un atu major pentru sotul sau in cursa pentru ...

Michelle Obama, in varsta de 48 de ani, prima First Lady de culoare de la Casa Alba, Mama-sefa cum se proclama ea insasi si campioana a luptei impotriva obezitatii, este un atu major pentru sotul sau, presedintele Barack Obama, pe care il depaseste in privinta popularitatii, relateaza AFP, citata de Mediafax. Reticenta, in urma cu patru ani, sa se instaleze la Casa Alba - ea se gandea sa ramana la Chicago pana la incheierea anului scolar -, Michelle Obama a imbratisat progresiv si cu din .

Care au fost cei 13 presedinti care au locuit la Casa Alba de la Al Doilea Razboi Mondial pana astazi

De la intrarea in Al doilea Razboi Mondial, in 1941, Statele Unite, dupa atacul de la Pearl Harbor, 13 presedinti au locuit la Casa Alba, sapte democrati si sase republicani. Vezi in articol cand au fost alesi si cine au fost succesorii lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )