Libnet.ro
UNICEF

07:15

Gabriela Firea: Am obtinut pentru Bucuresti un miliard, bani europeni Acum suntem in masura sa inlocuim cu totul reteaua de termoficare (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Am obtinut pentru Bucuresti un miliard, bani europeni Acum suntem in masura sa inlocuim cu totul reteaua de termoficare (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, care aspira la un nou mandat, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca a atras un miliard de euro, bani europeni, pentru investitii in Bucuresti. Aceasta a precizat. continuă pe B1

GABRIELA FIREA: Muncitorii depistati pozitiv cu noul coronavirus vor primi toate ingrijirile la spitalele din Capitala

Muncitorii indieni angajati la o firma privata de constructii din Bucuresti depistati pozitiv cu COVID vor primi toate ingrijirile medicale de care au nevoie la spitalele din Capitala, precizeaza, astazi, primarul general Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook.

Anuntul facut de Gabriela Firea pentru copiii din intreaga tara

Muzeul Copiilor se deschide saptamana viitoare, la Bucuresti, a anuntat Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Muzeul Copiilor a fost inaugurat in Capitala. Gabriela Firea: Nu este doar o zona in care copiii se relaxeaza si se joaca, pot sa si invete aici (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, deschiderea Muzeului Copiilor, un proiect unic in Romania. Avem la Bucuresti un muzeu unic in tara, un muzeu al copiilor. Mai ales in aceasta.

FOTOGALERIE Gabriela Firea despre Pasajul Doamna Ghica, in conditiile in care noua licitatie pentru tablierul metalic nu este gata: Garantez ca se incheie in aceasta toamna

Lucrarile la Pasajul Doamna Ghica se vor finaliza in aceasta toamna, a scris primarul general, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. Mesajul este insotit de mai multe imagini care arata stadiul lucrarilor dar pare greu de crezut ca promisiunea poate fi respectata. Chiar daca scheletul podului va fi gata in aceasta toamna, licitatia pentru tablierul metalic, estimata la circa 21 milioane lei, a fost anulata la jumatatea lunii iunie, iar o noua procedura de achizitie nu a fost initiata in sistemul electronic de achizitii publice. in cel mai bun caz, licitatia si executia tablierului dureaza inca un an. Tablierul este structura metalica care se pune peste picioarele podului, iar fara el podul nu poate fi gata.

Gabriela Firea, la Congresul PSD: Trebuie sa fim evaluati pentru ceea ce facem, nu pentru istorie

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat sambata, la Congresul PSD, ca PSD trebuie sa fie alaturi de oameni, iar social-democratii sa se prezinte asa cum sunt.

Ce tepe a dat Gabriela Firea bucurestenilor. Cele 10 lucruri pe care le-a promis, dar nu le-a realizat in primul mandat

In patru ani de cand ocupa fotoliul de Primar General al Capitalei, Gabriela Firea a incalcat multe dintre promisiunile facute locuitorilor acestui oras, iar daca veti parcurge programul de guvernare inaintat de aceasta, veti observa ca viitorul promis in anul 2016 nu seamana mai deloc cu prezentul. in acest articol iti vom prezenta 10 tepe .

Ludovic Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie.

Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. Daca mai avem patru ani cu aceasta garnitura scoasa din Muzeul Antipa si cu primarul PSD care ne-a chinuit in ultimi patru ani, Bucurestiul va capota, deja este aproape in faliment Bucurestiul, afirma Orban.

Se lucreaza la foc continuu la pasajul Doamna Ghica! Anuntul facut de Gabriela Firea in urma cu scurt timp

Gabriela Firea da asigurari ca pasajul Doamna Ghica va fi gata in aceasta toamna, in ciuda criticilor care spun ca asta nu se va intampla. Primarul General al Capitalei sustine ca se lucreaza la foc continuu acum pentru ca realizarea proiectului a fost declarata prioritate maxima.

GABRIELA FIREA, DUPA CONGRESUL PSD: A trecut vremea in care o singura persoana dicta ce trebuie sa faca partidul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat astazi, la finalul congresului PSD, ca a trecut vremea in care o singura persoana dicta ceea ce trebuie sa faca partidul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )