Libnet.ro
UNICEF

14:15

O batrana din Vrancea, data disparuta, a fost gasita de politisti intr-o vie, la 6 km de casa

Antena3 Antena3,
O batrana din Vrancea, data disparuta, a fost gasita de politisti intr-o vie, la 6 km de casa

O femeie din Vrancea, in varsta de 85 de ani, a fost gasita pe camp la doua zile dupa disparitie. Batrana era intr-o cultura de vita de vie, la 6 kilometri departare de locuinta sa. continuă pe Antena3

O tanara disparuta din Prahova a fost gasita la Galati

O tanara de 24 de ani, din comuna Dumbravesti, data disparuta de familie dupa ce a plecat la iubitul ei, a fost gasita de politisti in Galati, scrie Observatorul Prahovean.

Masina soferului roman disparut de zece zile a fost gasita intr-o parcare din Italia. Au fost anuntati carabinierii

Masina soferului roman disparut de zece zile a fost gasita intr-o parcare din Italia, au anuntat colegii barbatului pe pagina de Facebook in care a fost postat si apelul pentru gasirea lui.

Accident grav pe autostrada A1: O tanara s-a rasturnat cu masina si a fost gasita la 15 metri de autoturism

O bucuresteanca in varsta de 23 de ani s-a rasturnat cu masina pe autostrada A1 in decursul zilei de astazi. Tanara a suferit rani grave si a fost gasita inconstienta la 15 metri distanta de locul.

VIDEO Arya, catelusa de lup cehoslovac pierduta in urma cu doua saptamani, a fost gasita. Zeci de oameni au participat la cautarea cainelui

Arya, catelusa din rasa lup cehoslovac cautata de mai bine de doua saptamani, a fost prinsa duminica si este alaturi de stapanul ei, dupa o mobilizare uriasa a iubitorilor de animale. Arya a fost gasita in zona municipiului Aiud din Alba.

George Burcea, sarut patimas cu alta femeie. Cu ce vedeta din PRO TV a fost intim

George Burcea vine de data asta in prim-plan! Actorul se pare ca a luat atitudine si nu doar ca ii sclipesc ochii dupa o vedeta din Pro TV, dar a si avut curajul sa se aventureze intr-o relatie mult mai apropiata cu aceasta. Barbatul a sarutat-o in vazul tuturor! George Burcea, sclipiri de dragoste in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )