Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accident grav pe autostrada A1: O tanara s-a rasturnat cu masina si a fost gasita la 15 metri de autoturism

B1 B1,
Accident grav pe autostrada A1: O tanara s-a rasturnat cu masina si a fost gasita la 15 metri de autoturism

O bucuresteanca in varsta de 23 de ani s-a rasturnat cu masina pe autostrada A1 in decursul zilei de astazi. Tanara a suferit rani grave si a fost gasita inconstienta la 15 metri distanta de locul. continuă pe B1

Accident grav la Raliul de la Iasi. Masina pilotului Simone Tempesini a luat foc

Accident ingrozitor laRaliulde la Iasi. Cunoscutul pilot italian Simone Tempestini a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat in repetate randuri. in cele din urma, autoturismul a luat.

Accident grav in Capitala. Pietoni spulberati de o masina: Un mort si un ranit

Un accident grav a avut loc, in urma cu putin timp, in Bucuresti. Accidentul a fost pe Soseaua Chitilei. Doi pietoni au fost loviti de un sofer de 76 de aniin timp ce traversau strada. Unul dintre.

Accident grav produs de un sofer de 76 de ani. Doi barbati, spulberati pe trecerea de pietoni, dintre care, unul a murit pe loc

Un accident grav a avut loc in sectorul 1 al Capitalei, pe Soseaua Chitilei, dinspre Bulevardul Laminorului catre iesirea din Bucuresti. in urma impactului, un barbat a murit pe loc, iar altul se afla in stare critica. Unul dintre pietoni a intrat in masina prin parbriz Politistii si martorii au participat ieri la scene de .

Accident grav in Bucuresti.Motociclist mort, dupa ce a fost lovit in plin de o masina condusa de o tanara de 27 de ani VIDEO

Un motociclist de 27 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit in plin de o masina. Accidentul a avut loc pe Soseaua Progresului din Capitala.

Accident grav pe drumul DN 1C! Ambulanta implicata si doi oameni morti

Doi oameni au murit dupa ce o masina s-a ciocnit violent de o ambulanta pe drumul DN 1C, intre localitatile Ciuperceni si Livada din judetul Satu Mare.

Accident grav in Raliul Iasiului pentru echipajul Simone Tempestini Sergiu Itu

Din pacate asa s-au terminat lucrurile pentru noi aici. Cel mai mare accident din cariera mea, dar .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )