Libnet.ro
UNICEF

01:05

O batrana a fost gasita moarta pe camp. Trupul femeii era sfasiat de caini

Adevărul Adevărul,
O batrana a fost gasita moarta pe camp. Trupul femeii era sfasiat de caini

O femeie din localitatea gorjeana Stanesti a fost a fost gasita decedata pe un camp din Turcinesti. Trupul acesteia era sfasiat de caini. continuă pe Adevărul

Municipiul Braila ar putea intra in carantina, dupa ce o vulpe a fost gasita moarta in centrul orasului

Autoritatile din Braila ar putea declansa alerta de carantina, dupa ce o vulpe a fost gasita moarta pe o strada din centrul orasului. Directia Sanitar Veterinara a luat animalul pentru analize, informeaza.

Mehedinti: O femeie moarta din cauza frigului a fost gasita sub daramaturile casei sale ce a fost distrusa intr-un incendiu

O femeie de 67 ani din Drobeta Turnu Severin a fost gasita moarta, sambata, in gospodarie, sub daramaturile casei sale arse intr-un incendiu in 2012. Vecinii sai au afirmat ca batrana ar fi decedat in.

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata

O femeie de 47 de ani din Baia Mare a decis sa isi incheie socotelile cu viata si si-a pus capat zilelor. Aceasta fost gasita spanzurata de catre oamenii legii veniti la fata locului.

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata in casa, in ziua de Sf. Ioan

O femeie in varsta de 47 de ani din Baia Mare a decis sa isi incheie socotelile cu viata, fiind gasita spanzurata, in propria locuinta, de catre oamenii legii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )