Libnet.ro
UNICEF

20:30

BCR incheie primul trimestru cu un profit net de 70 milioane euro, in scadere cu 8% fata de anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCR incheie primul trimestru cu un profit net de 70 milioane euro, in scadere cu 8% fata de anul trecut

Banca Comerciala Romana BCR), cea mai mare banca din piata romaneasca dupa active, a raportat pe primul trimestru al anului un profit net de 315,1 milioane lei 70,2 milioane euro), in scadere cu circa 8% fata de rezultatul din perioada similara a. continuă pe Wall-Street Ro

BRD a facut in primul trimestru un profit net de 73 milioane de lei

BRD-GSG, a doua banca din sistemul bancar -dupa dimensiunea activelor- a facut un profit net de 73 milioane de lei in primele 3 luni, reprezentantii institutiei anuntand si un volum mai mare de credite noi +12%) datorita creditelor de consum, cresterea cotei de piata pe depozite pana la 13,9%) si a celei pe credite de consum pana la 16,0%).

BCR a realizat un profit net de 315,1 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut, in primul trimestru, un profit net de 315,1 milioane lei 70,2 milioane lei), sustinut de performanta operationala si de imbunatatirea continua a calitatii portofoliului, potrivit unui comunicat al bancii.

BCR a facut un profit de peste 70 milioane de euro in primul trimestru

BCR, cea mai mare banca locala, a obtinut in primele 3 luni un profit net de 315. 1 milioane LEI 70,2 milioane EUR), dupa ce in 2015 raportase un profit net de 207 milioane de euro, iar in 2014 o pierdere de 2,7 miliarde de lei. La nivelul intregului sistem bancar, 2015 a insemnat revenirea pe propfit, dupa un 2014 dezastruos, in care pierderile au fost de circa un miliard de euro. E drept, in raportarile din acest an, primul trimestru a adus profit majoritatii bancilor care opereaza in Romania, insa e de vazut ce se va intampla dupa ce legea darii in plata va deveni operationala. In cazul BCR, rata creditelor neperformante a scazut la 19,5% comparativ cu 25,6% in martie 2015, datorita in principal vanzarii de portofolii de credite cu probleme. Reamintim ca in agust 2015, fostul CEO Tomas Spurny a parasit conducerea BCR, in locul sau venind romanul Sergiu Manea.

Profitul net al BCR a scazut cu 8% in primul trimestru, la 315,1 milioane de lei

BCR, cea mai mare banca din Romania dupa valoarea activelor, a obtinut in primul trimestru al acestui an un profit net de 315,1 milioane de lei, in scadere cu 8% comparativ cu aceeasi perioada din 2015, in conditiile in care rata creditelor neperformante s-a redus la 19,5%, nivel care ramane semnificativ peste media sistemului bancar, potrivit datelor anuntate de banca.

BRD inregistreaza un profit net de 73 milioane lei in primul trimestru din 2016, in scadere cu 14% fata de anul trecut

BRD Societe Generale, a doua banca romaneasca dupa active, a raportat in primul trimestru din 2016 un profit net de 73 milioane lei 16,29 milioane euro), in scadere cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a obtinut un profit de 85.

Erste Group raporteaza un profit net de 274 milioane de euro in primul trimestru

Erste Group a inregistrat in primul trimestru un profit net de 274,7 mil. euro, fata de 225,8 milioane euro in perioada similara a anului trecut, in timp ce venitul net din dobanzi s-a diminuat usor la 1,09 miliarde euro intr-un context caracterizat de mentinerea dobanzilor reduse, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Profit net de 73 milioane lei, pentru BRD

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 73 milioane lei, in trimestrul I 2016 fata de 85 milioane lei in trimestrul I 2015), potrivit unui comunicat al bancii. Rezultatul operational brut si profitul net au fost influentate de inregistrarea in primul trimestru a intregii contributii anuale la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare si la Fondul de Rezolutie, arata reprezentantii institutiei. Piata romaneasca de creditare continua sa creasca, insa intr-un ritm moderat, sustinuta de cererea de credite imobiliare si de consum in RON din partea clientilor persoane fizice, in timp ce creditele brute pentru companii dau primele semne de revenire. Dinamica anuala a depozitelor este in continuare pozitiva pe ambele categorii de clienti, se arata in raportul BRD.

Libra Internet Bank, profit net de peste 15 milioane lei in T1, cu 85% in crestere fata de anul trecut

Libra Internet Bank a inregistrat un profit net de 15,5 milioane lei 3,45 milioane euro) in primul trimestru din 2016, cu 85% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul net obtinut a fost de 8,3 milioane lei.

Veniturile Telekom Romania au scazut cu 2,9% pana la 234 milioane de euro in primul trimestru din 2016, in ciuda castigarii de noi clienti pe TV si internet

Veniturile grupului de firme Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) au scazut cu 2,9% pana la 234 milioane de euro in primul trimestru din acest an, in ciuda faptului ca operatorul a continuat sa castige clienti la serviciile de internet broadband si televiziune, arata datele publicate miercuri de grupul Deutsche Telekom. In primele trei luni din acest an, Telekom Romania a ajuns la 1. 000 clienti de internet broadband si la 1. 000 abonati TV satelit, cablu si IPTV), in crestere cu 1% si respectiv 2,5% fata de aceeasi perioada din 2015, dar pierderile pe telefonie mobila si pe telefonie fixa au fost mai mari.

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul, in urcare cu 19%, in primul trimestru

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 19%, in primul trimestru din acest an, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )