Libnet.ro
UNICEF

19:15

Beate Uhse, cel mai mare concern erotic german, intra in insolventa

Hotnews Hotnews,
 Beate Uhse, cel mai mare concern erotic german, intra in insolventa

Holdingul Beate Uhse AG a depus vineri, 15 decembrie, cererea de intrare in insolventa in regie proprie. Acesta este inceputul sfarsitului celei mai vechi companii erotice germane. Fondata la scurt timp dupa cel de-al doilea razboi mondial, compania s-a dezvoltat fulminant in anii 70-80, devenind cel mai mare concern erotic european. Insa piata produselor sexuale s-a schimbat, nu doar prin concurenta magazinelor online, a filmelor erotice la liber pe net, ci si prin modificarea gusturilor clientelei feminine. continuă pe Hotnews

Efectul dezbaterilor intense din 2017 pe tema Pilonului II de pensii: Aproape 40.000 de romani si-au facut pensii private facultative, cel mai mare numar din ultimii 7 ani

Dezbaterile intense in 2017 pe tema Pilonului II pensii private obligatorii) au adus si un plus de interes pentru Pilonul III pensii private facultative), numarul de participanti nou atrasi fiind de aproape 40. 000 de persoane in acest an - cel mai mare din ultimii 7 ani, a anuntat joi Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR). Si contributiile virate anual la Pilonul III au crescut: de la 108 milioane de lei in 2011, la 272 milioane de lei, in anul 2017, cu o estimare de 300 de milioane de lei, pentru anul 2018. Contributiile virate la Pilonul II se ridica la 7,1 miliarde de lei in acest an, din estimarile APAPR, iar in 2018, acestea se vor reduce.

Cel mai mare dosar de evaziune fiscala facut vreodata in Moldova: zeci de infractori de drept comun, parteneri de afaceri cu oameni de afaceri milionari

30 de oameni de afaceri si 24 firme, din judetele Moldovei si Bucuresti au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT Vaslui intr-unul dintre cele mai aple dosare de evaziune fiscala si spalarea banilor, cu un prejudiciu de aproape 2 milioane de euro.

Cel mai mare dosar de evaziune fiscala facut vreodata in Moldova: infractori de drept comun, parteneri de afaceri cu oameni de afaceri milionari

30 de oameni de afaceri si 24 firme, din judetele Moldovei si Bucuresti au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT Vaslui intr-unul dintre cele mai aple dosare de evaziune fiscala si spalarea banilor, cu un prejudiciu de aproape 2 milioane de euro.

Cel mai mare ciclist al momentului a fost prins dopat

Chris Froome a fost prins dopat, dar nu va fi suspendat automat. Uniunea Ciclista Internationala a transmis ca rutierul nu va fi suspendat provizoriu, dupa un rezultat anormal al analizei cu salbutamol, un.

Romania, cea mai mare productie de porumb din ultimii 35 de ani. SUA estimeaza ca Romania va inlocui Rusia pe pietele din Asia

Romania va inregistra in anul agricol 2017-2018 un randament record al culturii de porumb, cel mai mare din ultimii 35 de ani. Productia de 11,5 milioane de tone, cu 1,5 milioane de tone peste ce arata prognoza lunii trecute si cu 1,3 milioane de tone peste productia din anul agricol 2016/2017, arata ultimele estimari ale Departamentului pentru Agricultura al Statelor Unite USDA).

Interviu cu Ana Munteanu, finalista Vocea Romaniei: ce lectii a invatat de la Smiley si care crede ca este cel mai mare atu al ei VIDEO

Ana Munteanu 16 ani), alaturi de care Smiley a ajuns in finala Vocea Romaniei, a acordat un scurt interviu pentru Adevarul in care a explicat de ce crede ca telespectatorii au votat-o de fiecare data si a precizat ca indiferent de rezultatul din emisiune va continua sa faca muzica.

Florin Citu: ROBOR ar trebui sa creasca repede peste rata inflatiei

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna noiembrie la 3,23%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-a scumpit cu 29,2% in noiembrie fata de octombrie, potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National de Statistica INS).

Va mai amintiti de Edam, CEL MAI NEGRU bebelus din lume? Iata cum arata ACUM, la 4 ani. il mai recunoasteti?! (FOTO)

In 2013, un nou-nascut a devenit celebru in media deoarece era cel mai negru bebelus din lume, in 2017, Edam, copilul din Africa de Sud a implinit 4 ani, fotografiile lui ajungand din nou.

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru Tesla Semi

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru noile camioane electrice fabricate de Tesla, 100 de astfel de vehicule, producatorul Mountain Dew si al cipsurilor Doritos intentionand sa reduca cheltuielile pentru carburanti si emisiile flotei sale de vehicule, a declarat ieri un director al producatorului de bauturi racoritoare, potrivit Reuters.

Actiunile HM, la cel mai mic nivel din ultimii ani dupa o scadere neasteptata a vanzarilor

Actiunile Hennes Mauritz HM) au scazut cu 15% si au atins cel mai mic nivel din ultimii opt ani dupa ce retailerul suedez a raportat o scadere neasteptata a vanzarilor la final de an, scrie Financial Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )