Libnet.ro
UNICEF

19:15

Romania, cea mai mare productie de porumb din ultimii 35 de ani. SUA estimeaza ca Romania va inlocui Rusia pe pietele din Asia

Adevărul Adevărul,
Romania, cea mai mare productie de porumb din ultimii 35 de ani. SUA estimeaza ca Romania va inlocui Rusia pe pietele din Asia

Romania va inregistra in anul agricol 2017-2018 un randament record al culturii de porumb, cel mai mare din ultimii 35 de ani. Productia de 11,5 milioane de tone, cu 1,5 milioane de tone peste ce arata prognoza lunii trecute si cu 1,3 milioane de tone peste productia din anul agricol 2016/2017, arata ultimele estimari ale Departamentului pentru Agricultura al Statelor Unite USDA). continuă pe Adevărul

Bloomberg, despre Romania: Desi are cea mai mare crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde cea mai apasatoare saracie

Desi Romania are cea mai rapida crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde o saracie categorica, scrie publicatia Bloomberg. Unul din doi romani afirma ca se confrunta cu.

Eurostat, despre Romania: Cea mai mare rata de crestere economica din UE mascheaza cea mai profunda stare de privatiune sociala

Romania poate avea economia cu cea mai rapida crestere din Uniunea Europeana, dar ascunde un indicator mai putin magulitor: privarea sociala. Unul din doi romani are probleme incluzand o incapacitate de a-si pastra caminul cald sau sa-si permita o masa cu carne sau peste in fiecare zi, potrivit unui raport al Eurostat in aceasta saptamana.

GRAFIC Este oficial: Mania Bitcoin a depasit Nebunia Lalelelor si a devenit cea mai mare bula speculativa din istorie

In urma cu o luna, un grafic realizat de Convoy Investments a devenit viral dupa ce a aratat ca, in topul celor mai faimoase bule speculative din istorie, cea a monedei virtuale bitcoin este pe locul doi, in urma celebrei Nebunii a Lalelelor ce a avut loc in secolul saptesprezece, noteaza zerohedge. com.

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru Tesla Semi

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru noile camioane electrice fabricate de Tesla, 100 de astfel de vehicule, producatorul Mountain Dew si al cipsurilor Doritos intentionand sa reduca cheltuielile pentru carburanti si emisiile flotei sale de vehicule, a declarat ieri un director al producatorului de bauturi racoritoare, potrivit Reuters.

2017 se va incheia, probabil, cu cel mai mare deficit comercial din istoria tarii

Anul 2017 probabil ca se va incheia cu cel mai mare deficit comercial din istoria tarii noastre, de 12 miliarde euro, estimeaza Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Kim Jong-un vrea sa transforme Coreea de Nord in cea mai mare putere nucleara

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un este hotarat sa faca din tara sa puterea nucleara cea mai tare din lume, a anuntat miercuri agentia de presa a Coreei de Nord, KCNA, preluata de.

Wizz Air a fost votata cea mai buna companie aeriana din Europa

Wizz Air, cea mai mare companie low cost din Europa Centrala si de Est si liderul pietei din Romania, a castigat distinctia European Airline of the Year, acordata de Aviation 100.

ALARMANT: Rata anuala a INFLATIEI a urcat la 3,2%, cea mai mare din 2013! Preturile continua sa creasca...

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna noiembrie la 3,23%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in.

Romanita Iovan, despre fostul sau sot: A fost cea mai mare...

Romanita Iovan a facut marturisiri despre fostul ei sot, pilotul Adrian Iovan, care a incetat din viata in tragedia aviatica din Muntii Apuseni. in 2008, cand am divortat de.

Bula Bitcoin a devenit cea mai mare din istorie

Valoarea Bitcoin a explodat luna aceasta, determinand revizuirea unui clasament realizat in noiembrie de Convoy Investments, care plasa bula criptomonedei pe locul al doilea in istoria mondiala, in urma Maniei Lalelelor din secolul al XVII-lea, scrie Zero Hedge.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )