Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bebelus de o luna suspect de COVID-19, transferat in stare grava la ATI Iasi

Antena3 Antena3,
Bebelus de o luna suspect de COVID-19, transferat in stare grava la ATI Iasi

Un fetita in varsta de o luna, suspecta de COVID-19, a fost transferata luni, in stare grava, de la Spitalul Judetean Suceava la Spitalul de Pediatrie Sfanta Maria din Iasi. continuă pe Antena3

5.554 de noi cazuri COVID-19, raportate in ultimele 24 de ore. 1.250 de pacienti, internati in stare grava la ATI

Un numar de 5. 554 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 a fost inregistrat in ultimele 24 de ore, bilantul total al infectarilor ajungand astfel la 471. in ultima zi au murit 148 de pacienti, iar un numar de 1. 250 de persoane sunt internate la ATI. in ultimele 24 de ore au fost prelucrate 16. 225 de teste.

Fetita de doar o luna, suspecta de COVID-19, in stare grava la Terapie Intensiva

O fetita de doar o lunaa fost transferata, noaptea trecuta, in stare grava la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iasi, de la Spitalul Judetean din Suceava. Copilul, intubat si ventilat mecanic, a.

Milionarul Ioan Niculae are COVID-19. Patronul Astrei, internat la ATI in stare grava

Milionarul Ioan Niculae s-a infectat cu noul COVID-19 si se afla internat in stare grava la sectia ATI a spitaluluiVictor Babes din Capitala. Potrivit Adevarul, omul de afaceri, care este.

O fetita de o luna cu COVID-19 a fost transferata in stare grava de la Suceava la Iasi

O fetita de o luna avand COVID-19 a fost transferata in stare grava de la Suceava la Iasi, ea fiind internata in Sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Sfanta Maria din Iasi, cu insuficienta respiratorie severa, potrivit News.

O fetita de sase saptamani din Suceava, suspecta de COVID-19, in stare grava la Terapie Intensiva

O fetita de numai o luna si jumatate din Suceava, suspectat de COVID-19, dupa ce a iesit pozitiv la testul rapid, a fost transferata in stare grava, luni dimineata, la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului pentru Copii Sfanta Maria din Iasi.

Fostul ministru al Educatiei Igor Sarov, in stare grava dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Fostul ministru al Educatiei Igor Sarov este internat in stare grava la spital, dupa ce a fost infectat cu Covid-19. Anuntul a fost facut de catreEugen Doga, pe paginade.

Ex-ministrul Educatiei Igor Sarov, in stare grava dupa ce a fost infectat cu SARS-CoV-2

Fostul ministru al Educatiei Igor Sarov a fost internat in stare grava in spital, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de catre maestrul Eugen Doga, pe pagina sa de Facebook.

GCS: Un nou record negativ la ATI: 1.249 de pacienti, internati in stare grava. Cate cazuri noi au fost raportate in ultimele 24 de ore

Un numar de 8. 134 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 a fost inregistrat in ultimele 24 de ore, bilantul total al infectarilor ajungand astfel la 465. in ultima zi au murit 161 de pacienti, iar un numar de 1. 249 de persoane sunt internate la ATI. in ultimele 24 de ore au fost prelucrate 33. 021 de teste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )