Libnet.ro
UNICEF

12:45

Bebelus mort si desfigurat descoperit intr-un parc din Constanta

Adevărul Adevărul,
Bebelus mort si desfigurat descoperit intr-un parc din Constanta

Duminica seara, intr-un parc din orasul Constanta a fost descoperit cadavrul unui nou-nascut. Martorii spun ca trupul micutului era desfigurat. continuă pe Adevărul

Trupul unui nou-nascut desfigurat de caini a fost gasit, duminica, intr-un parc din Constanta

Duminica dupa-amiaza, in jurul orei 17. 00, in Constanta, in cartierul Poarta 6, pe strada Brizei, in parculetul din zona ANL, a fost gasit un bebelus mort. Nou-nascutul este desfigurat, iar cei din jur spuneau ca niste caini au mancat parti din trupul bebelusului, relateaza publicatia locala Ziua de Constanta.

Imagini impresionante: Leii dintr-un parc din Crimeea par a fi cei mai buni prieteni ai oamenilor. Felinele se joaca cu vizitatorii(VIDEO)

Cateva imagini cu animale salbatice fac inconjurul lumii! Un fotograf a reusit sa surprinda o serie de cadre in care leii unui parc din Crimeea par a fi cei mai buni prieteni ai oamenilor.

O noua revolta intr-o inchisoare din Anglia. Sunt implicati circa 300 de detinuti

O noua revolta a izbucnit vineri intr-o inchisoare din Marea Britanie.

MOARTE MISTERIOASA: Un barbat a fost gasit spanzurat intr-o padure din Arad (FOTO)

Un barbat a fost gasit spanzurat intr-o padure din Arad, socand comunitatea. Victima a fost descoperita de o persoana care aduna lemne de foc. Omul a sunat imediat la 112, iar politistii au.

Umilinta intr-un spital din Iasi: O femeie a fost obligata sa astepte 14 ore pentru a fi consultata de un medic oncolog (VIDEO)

Inca un pacient umilit in spitalele din Romania. O femeie din Suceava a fost obligata sa astepte 14 ore pentru a fi consultata de un medic oncolog. Motivul? Medicii de garda din cadrul.

FOTO. Incendiu intr-un bloc din Bucuresti. 40 de oameni au fost evacuati de pompieri, iar alti 50 au iesit singuri. Nici o persoana nu a fost ranita

40 de persoane au fost evacuate de pompieri, sambata dimineata, ca urmare a unui incendiu care a avut loc la un bloc cu 11 etaje din Capitala, precizeaza ISU Bucuresti. Stire in curs de actualizare.

Explozie intr-un apartament din Bucuresti. O femeie a fost ranita

Pompierii din cadrul ISU Bucuresti Ilfov au intervenit, joi seara, la un bloc de locuinte de pe Strada Bazaltului, unde s-a produs o explozie.

Mihaela Radulescu, amatoare de SENZATII TARI! Vedeta a concurat intr-un RALIU din Polonia (FOTO)

Mihaela Radulescu a participat la un raliu din Polonia in calitate de copilot al iubitului sau Felix Baumgartner, informeaza Wowbiz. Vedeta a participat la raliu sub numele sau din acte.

Politistii au gasit 200 kg de materiale pirotehnice intr-o locuinta din Baicoi

Politistii Serviciului Arme Explozivi Substante Periculoase efectueaza astazi o perchezitie la persoane banuite de operatiuni cu articole pirotehnice fara drept, pana in prezent la locuinta acestora din localitatea Baicoi fiind gasite aproximativ 200 de kg de astfel de produse din clasele II, III si IV, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )