Libnet.ro
UNICEF

01:05

BEC: La alegerile locale putem vota si cu buletinul expirat

Antena3 Antena3,
BEC: La alegerile locale putem vota si cu buletinul expirat

Alegatorii cu actul de identitate expirat in perioada 1 martie - 27 septembrie pot vota. Este decizia luata de Biroul Electoral Central, care a emis, in acest sens, o hotarare privind aplicarea unitara a prevederilor privind exercitarea dreptului la vot la alegerile locale. continuă pe Antena3

BEC anunta masurile in cazul votului multiplu la alegerile locale

Biroul Electoral Central a stabilit procedura care va fi urmata la alegerile locale in cazul in care.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Profesorul Daniel David, invitat la interviurile HotNews Live, marti, de la ora 16.30

Inainte de Revolutie nu contau deloc. De 30 de ani incoace, alegerile locale au fost pentru multi politicieni doar o rampa de lansare pentru politica mare. Sau un mijloc de imbogatire. Acesta este, poate, si motivul pentru care de multe ori nici tu nu le-ai luat in serios. Asa am ramas in continuare cu scoli cu WC-ul in curte, cu sate fara drumuri sau canalizare, rupte de restul lumii, si cu orase sufocate de trafic, de poluare si de gunoaie. Ai simtit si tu ca viata ta de zi cu zi depinde in cea mai mare masura de alegerile locale. HotNews. ro incepe, de marti, o serie de interviuri cu oameni din diferite domenii, care incearca sa explice de ce e imporant sa-ti alegi singur primarul si consilierii locali. Altfel, la fel ca pana acum, vor decide altii in locul tau. Marti, de la ora 16. 00, invitatul interviurilor HotNews. live este profesorul Daniel David, rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Ce strategie foloseste Decebal Fagadau pentru fragmentarea dreptei la alegerile locale: Stelian Ion ar fi uneala candidatului PSD in cursa electorala pentru Primaria Constantei

Incercand sa obtina victoria lui Decebal Fagadau in alegerile locale si, prin urmare, un nou mandat de primar al Constantei, PSD foloseste o strategie care a functionat la precedentul scrutin, cel din 2016,.

VIDEO Sondaj IRES pe Constanta. Cine se claseaza pe locul intai in intentia de vot pentru alegerile locale

Ultimul sondaj pentru alegerile locale a fost facut public la Constanta, chiar de catre Stelian Ion, candidatul USR PLUS, care nu se claseaza pe primul loc in intentia de vot a celor chestionati.

Alegerile locale, un examen dificil pentru PNL

PNL este de 10 luni la guvernare, timp suficient sa arate ce poate, de ce este in stare. Din pacate, bilantul este saracacios, nu a demonstrat mare lucru. intr-o saptamana avem alegerile locale, si rezultatele lor contureaza si rezultatele de la alegerile parlamentare. Pandemia a fost bine gestionata la inceput, in starea de urgenta, dar acum stam pe un butoi de pulbere, gata sa explodeze.

Exit-poll-uri la alegerile locale. Trei institute au fost acreditate sa faca sondaje de opinie la iesirea de la urne

Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS, Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde si Fundatia Biroul de Cercetari Sociale - BCS au fost acreditate, vineri, de Biroul Electoral Central sa faca sondaje de opinie la iesirea de la urne la alegerile locale din 27 septembrie.

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului.

Votul multiplu, facut posibil in fapt la Alegerile locale. Un document BEC stabileste ce poate sa faca, juridic, presedintele sectiei de votare

Biroul Electoral Central BEC) a decis, vineri, ca o persoana poate vota, chiar daca Sistemul informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal semnaleaza ca persoana respectiva a mai votat deja. Informatiile care apar in sistem sunt verificate de catre presedintele sectiei de votare cu presedinte sectiei de vot unde figureaza ca ar mai fi votat persoana.

Decizie socanta! Biroul Electoral Central da liber votului multiplu la Alegerile Locale!

Biroul Electoral Central a hotarat ca orice persoana poate vota chiar daca sistemul informatic de mo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )