Libnet.ro
UNICEF

16:30

Becali: Voi candida, sustinut de USL, in Capitala. Liderii uniunii nu au confirmat informatia

Antena3 Antena3,
Becali: Voi candida, sustinut de USL, in Capitala. Liderii uniunii nu au confirmat informatia

Europarlamentarul George Becali, finantatorul Stelei, a declarat, joi seara, ca el va fi sustinut de USL pentru un mandat intr-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, iar PNG la sustine uniunea la alegerile din. continuă pe Antena3

Gigi Becali: Voi candida pe listele PNL.

Liderul PNG Gigi Becali a declarat ca va candida, la alegerile parlamentare, pe listele PNL in sectorul 6, potrivit Realitatea TV. Europarlamentarul George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, solicitand sa fie simplu membru si sa fie sustinut pentru un nou mandat de europarlamentar, potrivit Mediafax. El a relatat ca i-ar fi spus liderului liberal ca poate veni in PNL pentru .

Becali va candida pe listele PNL: Antonescu mi-a zis ca vom semna un PROTOCOL DE SUSTINERE. ...

Liderul PNG Gigi Becali a declarat ca va candida, la alegerile parlamentare, pe listele PNL in sectorul 6, potrivit Realitatea TV. Domnul Antonescu m-a sunat acum 2 ore. Mi-a spus - nu vom face o fuziune, vom face un protocol de sustinere si voi candida sub sigla USL in sectorul 6. A vorbit si cu domnul Ponta si luni vom semna un protocol de sustinere. , a spus Becali la Realitatea TV. Trebuie sa fac totul ca sa castig colegiul pentru ca este vorba de onoare. Atunci cand intri cu niste .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )