Libnet.ro
UNICEF

20:15

Belgia ar putea inchide temporar frontierele pentru refugiati

România Liberă România Liberă,
Belgia ar putea inchide temporar frontierele pentru refugiati

Belgia a anuntat ca ia in considerare inchiderea temporara a frontierelor pentru refugiati, a declarat secretarul de stat pentru azil si migratie, Theo Francken. continuă pe România Liberă

Germania: Casa pentru refugiati, incendiata

O casa pentru refugiati a fost incendiata, vineri dimineata, de piromani neidentificati, a anuntat politia din landul german Thuringia.

Alina Gorghiu: Sustin ideea de cota voluntara pentru refugiati

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ideea de cota voluntara pentru refugiati, precizand ca Romania nu isi poate asuma obligatii peste propriile capacitati si peste propria experienta in astfel de.

Gestul frumos facut in direct de un jurnalist pentru refugiati. Mii de oameni l-au aplaudat

Jurnalistul Krishnan Guru-Murthy a intrerupt o transmisiune in direct pentru a-i ajuta pe refugiati. in timp ce prezenta situatia din insula greceasca Lesbos, o barca plina cu imigranti a ajuns la mal.

Miliardarul egiptean Naguib Sawiris negociaza achizitionarea a doua insule pentru refugiati

Omul de afaceri Naguib Sawiris a declarat, luni, ca negociaza achizitionarea a doua insule din Grecia, in scopul de a instala acolo mii de refugiati care fug din Siria si din alte zone de conflict, informeaza AFP.

VIDEO Experienta unui refugiat sirian ajuns in Romania si mesajul sau pentru refugiati: Mai bine raman in Siria decat sa vina aici

Visul european nu inseamna pentru toti refugiatii sirieni o calatorie pe barcile subrede ale traficantilor din Mediterana, ori un mars de sute de kilometri spre granitele fortificate ale Ungariei. Pentru Ahmed, un tanar sirian de 27 de ani, drumul spre Europa a fost mai putin periculos: un bilet de avion dus Beirut-Bucuresti acum doi ani. Atunci, in Damasc, forfota cotidiana nu era inca intrerupta de bombe si gloante. Ahmed a gasit in tara noastra ceva mai putin decat a sperat. Dupa doi ani ca refugiat, le recomanda sirienilor sa ramana in Orientul macinat de razboi, decat sa vina in Romania. Ahmed a acceptat sa-si povesteasca experienta pentru HotNews. ro, dar a refuzat sa-si decline identitatea reala pentru a-si proteja familia din Siria Vezi in text integral marturia video a refugiatului sirianCiteste si: O incursiune intr-un centru de azilanti din Bucuresti/ Cum spune ca traieste un refugiat nimerit din greseala in RomaniaDoctorul refugiatilor din Romania: Nimeni nu face un screening medical al acestor oameni/ Sa se depisteze cazurile de TBC, de hepatita B, bolile cu risc mare de raspandire HIV, SIDA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )