Libnet.ro
UNICEF

23:30

Germania: Casa pentru refugiati, incendiata

România Liberă România Liberă,
Germania: Casa pentru refugiati, incendiata

O casa pentru refugiati a fost incendiata, vineri dimineata, de piromani neidentificati, a anuntat politia din landul german Thuringia. continuă pe România Liberă

Studentii sunt nemultumiti ca universitatile ofera locuri in camine pentru refugiati si spun ca internatele de liceu sau unitatile militare goale sunt solutii mult mai constructive

Alianta Organizatiilor Studentesti din Romania se declara nemultumita de initiativa Ministerului Educatiei de a le cere universitatilor sa spuna cate locuri disponibile au pentru gazduirea de refugiati. Dupa ce Universitatea din Bucuresti a anuntat ca ofera pentru refugiati 80 de locuri in caminele studentesti de la Magurele, unde gradul de ocupare este de 50-60%, ANOSR sustine intr-un comunicat ca universitatile se confrunta cu deficit de locuri de cazare. Vlad Chereches, presedintele aliantei, afirma ca exista solutii mult mai constructive decat cazarea in caminele studentesti, si anume gazduirea refugiatilor in internate de liceu care acum sunt nefolosite sau in unitati militare care acum sunt goale.

Guvernul cauta SPATII DE CAZARE pentru refugiati

Guvernul cauta mai multe spatii pentru refugiati. Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat, marti, ca unele universitati pot asigura asistenta sociala, consiliere psihologica si religioasa pentru refugiati.

Guvernul vrea mai multe SPATII DE CAZARE pentru refugiati

Guvernul cauta mai multe spatii pentru refugiati. Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat, marti, ca unele universitati pot asigura asistenta sociala, consiliere psihologica si religioasa pentru refugiati.

Cheta pentru refugiati, in Italia

Agentia ONU pentru refugiati UNHCR) a facut apel la milionarii din Italia sa doneze bani pentru a ajuta la gestionarea crizei refugiatilor.

Agentia ONU pentru refugiati, apel la milionarii din Italia sa doneze bani

Agentia ONU pentru refugiati UNHCR) a facut apel la milionarii din Italia sa doneze bani pentru a ajuta la gestionarea crizei refugiatilor, relateaza site-ul TheLocal. it. UNHCR a apreciat ca,.

Ministerul Educatiei cauta locuri de cazare pentru refugiati la caminele facultatilor. Mircea Dumitru, rector al Universitatii Bucuresti: Putem pune la dispozitie 80 de locuri (VIDEO)

Ministerul Educatiei cauta locuri pentru refugiati, cerand tuturor unitatilor de invatamant din tara situatia locurilor de cazare disponibile, informeaza B1 TV. Mircea Dumitru, rector al.

Nemtii au facut o mica brosura in araba, pentru refugiati. Un roman stabilit in Germania: Acesti saraci stau si butoneaza pe tablete si pe telefoane de ultima generatie

Refugiatii care au ajuns deja in Tarile din Vest incep sa provoace primele probleme. intr-un comentariu pe pagina de Facebook Generatia Feisbuc Diaspora romaneasca, un roman stabilit in Germania.

Un roman isi ofera toata casa unor refugiati sirieni

Un student aradean din Milano ofera pe termen nelimitat o casa cu trei camere unor sirieni care au fugit din calea razboiului. Tudor Carstoiu are 26 de ani si a plecat din Arad in urma cu sase ani, pentru a.

Iohannis respinge cotele pentru refugiati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca mandatul Romaniei va fi sa nu accepte cote obligatorii de refugiati, adaugand ca nu este oportun si nu este o solutie sa fie stablite astfel de cote si ca este nemultumit de anuntul Comisiei Europene, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )