Libnet.ro
UNICEF

21:45

BERD imprumuta EDP Renovables cu 20 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD imprumuta EDP Renovables cu 20 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a anuntat, ieri, ca imprumuta compania EDP Renovaveis EDPR) cu 20 milioane euro pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia. continuă pe Ziarul Bursa

Finantare de 20 milioane de euro de la BERD

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va imprumuta 20 milioane euro companiei EDP Renovaveis EDPR) pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia, aceasta fiind prima finantare a bancii in Romania pentru productia de energie solara.

Republica Moldova ar putea primi inca 20 milioane de euro pentru sectorul energetic

Tara noastra ar putea beneficia de granturi in valoare de pana la 20 de milioane de euro din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), anunta Ministerul Economiei.

BERD finanteaza cu 20 mil. euro mai multe parcuri fotovoltaice in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va imprumuta 20 milioane euro companiei EDP Renovaveis EDPR) pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia.

20 de milioane euro pentru energie in Republica Moldova

Republica Moldova ar putea primi 20 de milioane de euro pentru energie si mediu din partea Fondului Parteneriatului Europei de Est pentru Eficienta Energetica si Mediu E5P), potrivit presei internationale.

Alumil vrea sa acorde dividende de 20 milioane lei

Alumil Rom Industry simbol ALU) propune actionarilor distribuirea de dividende, suma totala pe care compania vrea sa o distribuie ridicandu-se la 20 milioane lei 4,5 milioane euro) din profiturile din anii anteriori.

Electrocentrale Oradea, penalizata cu 33 milioane euro

Producatorul de energie termica in sistem centralizat din municipiul Oradea, Electrocentrale Oradea, a fost penalizat cu 33 de milioane de euro de catre Comisia Europeana CE), pentru nefinalizarea unei proceduri de achizitie de certificate verzi, a anuntat, astazi, ministrul Mediului, Attila Korodi, citat de surse din presa.

Fonduri nerambursabile de 3,15 milioane euro pentru Manastirea Putna

Manastirea Putna a primit fonduri europene de 3,15 milioane euro prin Programul Operational Regional Regio) 2007-2013, gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), pentru lucrari de restaurare, modernizare si conservare, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de peste 2,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 318,58 lei 2. 196,6 euro).

SEAT genereaza cele mai mari venituri din istoria sa, de aproape 6.500 de milioane de euro

Bucuresti, 27/03/2014. - SEAT isi imbunatateste situatia, in ciuda recesiunii economice. Cu o crestere majora a volumului de vanzari, a cererii si a productiei, SEAT a inchis anul 2013 cu cel mai mare venit din istoria sa, declarand o cifra de afaceri de 6. 473 milioane euro, cu 6,3% mai mult decat in anul anterior.

Patriarhie: Costul lucrarilor la Catedrala Mantuirii, aproape 80 milioane euro in stadiul rosu-gri

Costul lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului pana la stadiul rosu-gri, adica pentru finalizarea constructiei, fara tencuiala, dar cu geamuri si usi, este de aproximativ 80 de milioane de euro, anunta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )