Libnet.ro
UNICEF

01:05

BERD, mai pesimista: economiile in care investeste se vor contracta in 2020 cu 3,9%. in 2021 acestea vor avea crestere de 3,6%

Hotnews Hotnews,
 BERD, mai pesimista: economiile in care investeste se vor contracta in 2020 cu 3,9%. in 2021 acestea vor avea crestere de 3,6%

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a revizuit previziunile pentru economiile emergente in care investeste, dupa ce masurile de reducere a impactului coronavirusului au durat mai mult decat se anticipase anterior si risca sa redevina mai restrictive), scrie Norel Moise pe blogul personal. BERD prognozeaza acum o contractie globala in economiile analizate de 3,9% in acest an si o revenire anul viitor de 3,6%. Previziunile anterioare publicate in luna mai prevedeau o scadere in 2020 de 3,5% si o recuperare mai puternica, de 4,8% in 2021. continuă pe Hotnews

Alimentul consumat mai putin, dar care are beneficii multiple. De ce ar trebui sa mancam mai des

Poate cel mai iubit dulce din lume, ciocolata poate fi un aliment cu beneficii multiple pentru organism. Partea si mai buna este ca ne putem bucura de ea mai des decat pana acum! Ciocolata are beneficii multiple pentru sanatate Daca rezisti cu greu in fata unei tablete de ciocolata, specialistii au o veste minunata pentru .

Cum arata Vladuta Lupau, inainte sa devina celebra. Imaginile care te vor ului

Una dintre cele mai populare artiste ale momentului, Vladuta Lupau, a devenit faimoasa brusc. in urma cu 8 ani, pe vremea cand inca nu era cunoscuta, solista avea un look diferit de cel de acum. Cum arata Vladuta Lupau inainte dea deveni celebra? canta prin biserici Imagini cu Vladuta Lupau inainte de a deveni celebra .

Metoda inovatoarea prin care medicii vor sa anestezieze pacienti de acum inainte

In ultimii ani, cercetatorii au dezvoltat algoritmi de inteligenta artificiala pentru o gama tot mai larga de scopuri. Exemplul de fata include algoritmi care pot fi aplicati in setarile.

Nicusor Dan a oferit raspunsul pentru cea mai arzatoare intrebare a cetatenilor. Vor avea bucurestenii apa calda si caldura la iarna?

Vestea ca Nicusor Dan a fost ales primar a adus multa speranta in casele bucurestenilor, dupa ce ierni la rand au inghetat in casele lor, fara a beneficia de apa calda si caldura. Gandul inspaimantator al unei noi ierni geroase i-a mobilizat pe multi cetateni sa faca poteca spre sectiile de votare pentru a incerca .

Senatul a adoptat un proiect de lege prin care medicii vor acorda servicii medicale la distanta

Senatul a adoptat miercurio propunere legislativa care prevede acordareade servicii medicale la distanta, fapt ce va conduce la evitarea aglomerarilor din salile de asteptare ale unitatilor medicale,.

Mai multi papagali care injurau si radeau la propriile obscenitati au fost inlaturati dintr-un parc din Anglia

Directorul executiv al Lincolnshire Wildlife Park a trebuit sa scoata temporar cinci papagali nou adoptati din fata publicului dupa ce au inceput sa injure clientii. Grupul de papagali gri africani care au.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )