Libnet.ro
UNICEF

05:30

Berna de la Puterea Dragostei, in rochia de mireasa. Cum arata acum concurenta de la Kanal D

Playtech Playtech,
Berna de la Puterea Dragostei, in rochia de mireasa. Cum arata acum concurenta de la Kanal D

Berna de la Puterea Dragostei imbraca rochia de mireasa. Berna a fost ceruta in casatorie de Philip, dar nunta o vor face anul viitor. in ideea de a purta cea mai frumoasa rochie de mireasa, vedeta TV a inceput deja sa probeze tinute. Si cum rochia a prins-o foarte bine, a facut si o sedinta . continuă pe Playtech

Stefania de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Cum arata acum concurenta din primul sezon

Stefania este mai multumita ca oricand de felul in care arata, dupa operatia estetica pe care si-a facut-o. Cum arata acum concurenta din primul sezon de la Puterea Dragostei. Cum arata acum Stefania de la Puterea Dragostei in urma cu sapte luni, Stefania, cea care a format un cuplu cu Adelin, la emisiunea Puterea Dragostei, .

Dezvaluiri zguduitoare despre Mona de la Puterea Dragostei. S-a aflat acum

Detalii socante din trecutul unei concurente de la show-ul Puterea Dragostei au fost facute publice chiar de catre tatal unui concurent. Astfel, potrivit dezvaluirilor, Mona de la Puterea Dragostei ar fi fost la inchisoare. Dezvaluiri zguduitoare despre Mona de la Puterea Dragostei Tatal lui Nicos a inceput razboiul impotriva concurentei de la Puterea Dragostei, iar .

Puterea Dragostei: Flirturi fierbinti intre Bianca si Akebono! Cristi o dorea pe bruneta, dar altcineva a cucerit-o

Se zareste un nou cuplu la Puterea Dragostei? Privirile si flirturile intense dintre Bianca si Akebono au surprins pe toata lumea. Ce se intampla intre ei si cum a reusit barbatul sa i-o fure din priviri noului concurent care tanjea dupa inima ei. Puterea Dragostei: Bianca si Akebono, pasi seriosi spre o relatie Bianca se .

Ce barbati prefera Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei. Concurenta Kanal D i-a pus pe toti pe jar

Ana Maria Lintaru este una dintre concurentele din primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei care sunt, cu adevarat, greu de uitat. Ce barbati prefera Ana Maria Lintaru Cu toate ca frumusetea ei este greu de trecut cu vederea, norocul fetei in dragoste nu este unul de invidiat. Dupa cum spune ea, iubirea ei pare sa .

Brigitte Pastrama, aparitie neasteptata dupa operatiile estetice. Cum arata acum, fara strop de machiaj

Brigitte Pastrama a trecut prin numeroase schimbari de-a lungul timpului si nu mai este un secret pentru nimeni ca bruneta iubeste operatiile estetoce. Astfel ca pentru a arata cat mai bine, mai apeleaza la cate o procedura de retus si intretinere. Brigitte Pastrama, aparitie neasteptata dupa operatiile estetice Brigitte Pastrama demonstreaza cu fiecare ocazie ca .

Uluitor cum arata acum Oana Roman. Secretul ei a iesit la iveala. Cum a slabit, de fapt

Oana Roman a socat pe toata lumea cu noua ei silueta. Vedeta a slabit enorm, iar acum isi poate permite sa pozeze incitant. Aproape ca nici ei nu ii vine sa creada la ce rezultate a ajuns, dar se convinge atunci cand se uita in oglinda. Asta o motiveaza si mai tare pe Oana Roman.

Fanii vedetei au ramas fara cuvinte! Cum arata acum, inainte sa devina mama pentru prima oara

Gigi Hadid a reusit sa isi uimeasca fanii cu ultima ei aparitie. Astfel, vedeta a fost de nerecunoscut, cel putin asa au sustinut acestia. Gigi Hadid este insa nerabdatoare sa aduca pe lume pe primul ei copil. Cum arata acum Gigi Hadid Vedeta si Zayn Malik vor deveni pentru prima data parinti, anul acesta.

Anca Turcasiu, de nerecunoscut dupa divort. Cum arata acum artista

In urma cu o luna, Anca Turcasiu si-a uimit fanii cu anuntul divortului de Cristian Georgescu. Cei doi s-au despartit dupa 22 de ani de casnicie. De curand, poate pentru a uita de suferinta separarii, indragita artista si-a schimbat infatisarea. Iata cum arata acum! Anca Turcasiu, schimbari dupa divort in luna iulie, Anca Turcasiu anunta .

Cum arata acum gradinarul din serialul Neveste Disperate. Scandal cu fosta logodnica

Cum arata acum Jesse Metcalfe? Gradinarul extrem de atragator din serialul Neveste Disperate este intr-un scandal imens cu fosta logodnica. Cu cine a inlocuit-o? Gradinarul din Neveste Disperate, scandal cu fosta logodnica Jesse Metcalfe a atras privirile tuturor inca de la prima aparitie in serialul Neveste Disperate. Acesta are 41 de ani si s-a iubit .

Cum arata acum gradinarul din serialul Neveste Disperate

Cu siguranta va aduceti aminte de gradinarul sexy din serialul Neveste Disperate. Este vorba despre actorul Jesse Metcalfe. Aflati cum arata si ce face in prezent! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )