Libnet.ro
UNICEF

23:45

Uluitor cum arata acum Oana Roman. Secretul ei a iesit la iveala. Cum a slabit, de fapt

Playtech Playtech,
Uluitor cum arata acum Oana Roman. Secretul ei a iesit la iveala. Cum a slabit, de fapt

Oana Roman a socat pe toata lumea cu noua ei silueta. Vedeta a slabit enorm, iar acum isi poate permite sa pozeze incitant. Aproape ca nici ei nu ii vine sa creada la ce rezultate a ajuns, dar se convinge atunci cand se uita in oglinda. Asta o motiveaza si mai tare pe Oana Roman. continuă pe Playtech

Stefania de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Cum arata acum concurenta din primul sezon

Stefania este mai multumita ca oricand de felul in care arata, dupa operatia estetica pe care si-a facut-o. Cum arata acum concurenta din primul sezon de la Puterea Dragostei. Cum arata acum Stefania de la Puterea Dragostei in urma cu sapte luni, Stefania, cea care a format un cuplu cu Adelin, la emisiunea Puterea Dragostei, .

Fanii vedetei au ramas fara cuvinte! Cum arata acum, inainte sa devina mama pentru prima oara

Gigi Hadid a reusit sa isi uimeasca fanii cu ultima ei aparitie. Astfel, vedeta a fost de nerecunoscut, cel putin asa au sustinut acestia. Gigi Hadid este insa nerabdatoare sa aduca pe lume pe primul ei copil. Cum arata acum Gigi Hadid Vedeta si Zayn Malik vor deveni pentru prima data parinti, anul acesta.

Anca Turcasiu, de nerecunoscut dupa divort. Cum arata acum artista

In urma cu o luna, Anca Turcasiu si-a uimit fanii cu anuntul divortului de Cristian Georgescu. Cei doi s-au despartit dupa 22 de ani de casnicie. De curand, poate pentru a uita de suferinta separarii, indragita artista si-a schimbat infatisarea. Iata cum arata acum! Anca Turcasiu, schimbari dupa divort in luna iulie, Anca Turcasiu anunta .

Cum arata acum gradinarul din serialul Neveste Disperate. Scandal cu fosta logodnica

Cum arata acum Jesse Metcalfe? Gradinarul extrem de atragator din serialul Neveste Disperate este intr-un scandal imens cu fosta logodnica. Cu cine a inlocuit-o? Gradinarul din Neveste Disperate, scandal cu fosta logodnica Jesse Metcalfe a atras privirile tuturor inca de la prima aparitie in serialul Neveste Disperate. Acesta are 41 de ani si s-a iubit .

Cum arata acum gradinarul din serialul Neveste Disperate

Cu siguranta va aduceti aminte de gradinarul sexy din serialul Neveste Disperate. Este vorba despre actorul Jesse Metcalfe. Aflati cum arata si ce face in prezent! .

Minodora, in costum de baie dupa ce a slabit peste 30 de kilograme. Cum arata acum

Dupa ani intregi in care s-a chinuit cu prea multe kilograme in plus si diete care nu au avut efectul scontat, Minodora a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme. Cantareata e tare mandra de felul in care arata acum si s-a pozat in costum de baie. Cu aproape 40 de kilograme in minus, are .

Cum arata acum Anamaria Georgescu, la 19 ani dupa ce a lansat piesa Ochii Tai

Va maai amintiti de Anamaria Georgescu? Ea a devenit cunoscuta in anul 2001, cand avea numai 14 ani si obtinea trofeul Festivalului de la Mamaia, cu piesa Ochii tai, care era o balada care a cucerit imediat publicul. in prezent, Anamaria Georgescu este o femeie in toata firea. Cum arata acum Anamaria Georgescu Anamaria Georgescu .

Cum arata acum fiica lui Horia Brenciu. Maria s-a distrat pe cinste pe litoral

Horia Brenciu, juratul de la Vocea Romaniei, este un tatic fericit, cu o familie mare, mai ales dupa ce a decis, alaturi de partenera sa de viata, Alice Dumitrescu, sa infieze un bebelus, un baetel pe nume Toma. Horia Brenciu are o familie numeroasa si fericita Cu ceva vreme in urma, vedeta PRO TV, vorbea .

Schimbare de look pentru Cristina Siscanu. Cum arata acum sotia lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, si-a facut o schimbare de look radicala. Aceasta s-a tuns scurt si recunoaste ca niciodata nu a avut parul la astfel de dimensiuni. Schimbare de look pentru Cristina Siscanu Cristina Siscanu si-a uimit fanii cu noua aparite. Satena s-a tuns scurt si este mandra de noul ei look. M-am .

Fiica lui Mihai Gadea a implinit 18 ani. Cum arata acum Karina FOTO

Mihai Gadea este in culmea fericirii. Fiica celebrului prezentator TV, Karina, a implinit 18 ani, ocazie cu care Mihai Gadea a dat o petrecere in cinstea ei. Realizatorul TV a jucat un alt rol la petrecerea Karinei. Acesta a luat microfonul, a urcat pe scena si a cantat. Fiica lui Mihai Gadea a devenit majora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )