Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 2.400 de morti si peste 5.000 de raniti

Antena3 Antena3,
Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 2.400 de morti si peste 5.000 de raniti

49 - Bilantul oficial al seismului cu magnitudinea de 7,9 produs sambata in Nepal depaseste 2. 400 de morti si ar putea sa mai creasca, in conditiile in care echipele de salvatori cauta in conti. continuă pe Antena3

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 1.900 de morti si 4.700 de raniti

Cutremurul cu magnitudinea 7,9 inregistrat sambata in Nepal a provocat moartea a cel putin 1. 900 de persoane, a anuntat politia nepaleza, citata de Reuters. Bilantul anterior era de peste 1. 220 de morti,.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 2.200 de morti si 5.463 de raniti

Cutremurul cu magnitudinea 7,9 inregistrat sambata in Nepal a provocat moartea a cel putin 2. 200 de persoane, a anuntat politia nepaleza, citata de Reuters. Bilantul anterior era de peste 1. 220 de morti,.

CUTREMUR DEVASTATOR in Nepal. Cel putin 970 de morti, mii de raniti si zeci de disparuti

15: Cel putin 970 de persoane au murit si multe alte persoane au ramas captive sub daramaturi, in urma cutremurului produs sambata, in Nepal, au anuntat surse guvernamentale, citate de BBC. Cel mai g.

Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.200 de morti

Bilantul cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter, care a avut loc sambata in Nepal, depaseste 2. 200 de morti. Eforturile de salvare se intensifica, dupa ce numeroase tari si organizatii internationale au trimis ajutoare, transmite Mediafax.

UPDATE: Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.540 de morti

19: Autoritatile nepaleze au anuntat ca bilantul oficial al seismului este de 2. 460 de morti, iar politia a precizat ca 6. 492 de persoane au fost ranite, relateaza Reuters. Cel putin 1. 100 de persoane au murit numai in capitala, Kathmandu, un oras cu aproximativ un milion de locuitori, unde numeroase case sunt vechi, fragile si inghesuite, potrivit Mediafax.

Un cutremur de 7,9 magnitudine s-a produs in Nepal: Cel putin 565 de oameni au murit. Alpinisti romani, surprinsi de seism (VIDEO)

40 Cel putin 565 de persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului din Nepal, potrivit unui bilant anuntat de autoritatile din Nepal, citate de CNN. 30 Mai multi alpinisti.

Cea mai mare replica a cutremurului din Nepal, cu magnitudinea 6,7. Alex Gavan: S-au iscat trei avalanse minore

Este stare de alerta in Nepal, unde s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,9. Potrivit armatei nepaleze, cel putin 2. 000 de persoane si-au pierdut viata. Seismul s-a simtit si in tarile vecine India si Pakistan. Martorii povestesc imagini de groaza: oameni intinsi pe jos, morti sau raniti, cladiri prabusite, drumuri rupte si localitati izolate. Cutremurul a fost atat de puternic incat a provocat o avalansa pe varful Everest.

Nou bilant al victimelor cutremurului din Nepal. Armata indiana in cautarea alpinistilor urcati pe Everest

Armata indiana a trimis echipe de cautare pe Everest, dupa cutremurul devastator din Nepal. Militarii au descoperit 18 trupuri pe crestele muntilor, anunta Hotnews, dar fara a se preciza exact daca e vorba de morti sau raniti.

Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.400 de morti

49: Bilantul oficial al seismului cu magnitudinea de 7,9 grade pe scara Richter, produs sambata in Nepal, depaseste 2. 400 de morti si ar putea sa mai creasca, in conditiile in care echipele de salvatori cauta in continuare printre daramaturi, relateaza DPA, potrivit Mediafax.

Replica a cutremurului din Nepal. Manager Google, pe lista victimelor

O replica puternica, cu magnitudinea de 6,7, s-a inregistrat duminica in regiunea Kathmandu, la o zi dupa seismul devastator din Nepal, declansand, potrivit alpinistului roman Alex Gavan, alte trei avalanse de mici dimensiuni pe Muntele Everest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )