Libnet.ro
UNICEF

01:05

Replica a cutremurului din Nepal. Manager Google, pe lista victimelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Replica a cutremurului din Nepal. Manager Google, pe lista victimelor

O replica puternica, cu magnitudinea de 6,7, s-a inregistrat duminica in regiunea Kathmandu, la o zi dupa seismul devastator din Nepal, declansand, potrivit alpinistului roman Alex Gavan, alte trei avalanse de mici dimensiuni pe Muntele Everest. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare replica a cutremurului din Nepal, cu magnitudinea 6,7. Alex Gavan: S-au iscat trei avalanse minore

Este stare de alerta in Nepal, unde s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,9. Potrivit armatei nepaleze, cel putin 2. 000 de persoane si-au pierdut viata. Seismul s-a simtit si in tarile vecine India si Pakistan. Martorii povestesc imagini de groaza: oameni intinsi pe jos, morti sau raniti, cladiri prabusite, drumuri rupte si localitati izolate. Cutremurul a fost atat de puternic incat a provocat o avalansa pe varful Everest.

Nou bilant al victimelor cutremurului din Nepal. Armata indiana in cautarea alpinistilor urcati pe Everest

Armata indiana a trimis echipe de cautare pe Everest, dupa cutremurul devastator din Nepal. Militarii au descoperit 18 trupuri pe crestele muntilor, anunta Hotnews, dar fara a se preciza exact daca e vorba de morti sau raniti.

Cutremurul din Nepal Aventurierul Google a murit intr-o avalansa pe Everest

Dan Fredinburg, cel care se autointitulase Aventurierul Google, a murit din cauza unei avalanse declansate pe Everest de cutremurul din Nepal. Din pacate am pierdut pe unul dintre noi in aceasta tragedie, se arata intr-un comunicat postat de Google pe pagina sa de internet. Dan Fredinburg, un vechi membru al companiei, era in Nepal cu alti trei angajati Google pentru a urca pe Everest, scrie sursa citata.

Ajutor international pentru cei afectati de cutremurul din Nepal: FMI, Google, Unicef, precum si mai multe guverne si-au anuntat sprijnul

Cutremurul devastatator din Nepal a declansat o mobilizare la nivel internationale. Astfel, FMI a anuntat ca este gata sa trimita o echipa in Nepal, pentru evaluarea necesarului de finantare, informeaza.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 2.400 de morti si peste 5.000 de raniti

49 - Bilantul oficial al seismului cu magnitudinea de 7,9 produs sambata in Nepal depaseste 2. 400 de morti si ar putea sa mai creasca, in conditiile in care echipele de salvatori cauta in conti.

Peste 1.900 de oameni au murit in urma cutremurului din Nepal. MAE: Au fost identificati 19 cetateni romani care se afla in afara oricarui pericol (VIDEO)

30 Ministerul Afacerilor Externe face noi precizari cu privire la situatia cetatenilor romani aflati in Nepal. intr-un comunicat de presa care prezinta informatiile actualizate duminica la ora.

Peste 2.200 de oameni au murit in urma cutremurului din Nepal. MAE: Au fost identificati 19 cetateni romani care se afla in afara oricarui pericol (VIDEO)

30 Ministerul Afacerilor Externe face noi precizari cu privire la situatia cetatenilor romani aflati in Nepal. intr-un comunicat de presa care prezinta informatiile actualizate duminica la ora.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 1.900 de morti si 4.700 de raniti

Cutremurul cu magnitudinea 7,9 inregistrat sambata in Nepal a provocat moartea a cel putin 1. 900 de persoane, a anuntat politia nepaleza, citata de Reuters. Bilantul anterior era de peste 1. 220 de morti,.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 2.200 de morti si 5.463 de raniti

Cutremurul cu magnitudinea 7,9 inregistrat sambata in Nepal a provocat moartea a cel putin 2. 200 de persoane, a anuntat politia nepaleza, citata de Reuters. Bilantul anterior era de peste 1. 220 de morti,.

Nou bilant dupa cutremurul din Nepal: 2.450 de oameni si-au pierdut viata. Aproximativ 6.000 de persoane au fost ranite

450 de oameni si-au pierdut viata in urma cutremurului din Nepal, potrivit unui nou bilant difuzat duminica de un reprezentant al Ministerului de Interne de la Kathmandu, informeaza agentia DPA. Bilantul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )