Libnet.ro
UNICEF

16:00

Bilantul mortilor din cauza GRIPEI a ajuns la 54

B1 B1,
Bilantul mortilor din cauza GRIPEI a ajuns la 54

UPDATE:Un barbat de 83 de ani, din judetul Mures a murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor provocate de gripa, in Romania, a urcat la 54. A crescut numarul persoanelor care au murit din cauza. continuă pe B1

Situatia unitatilor de invatamant din tara inchise din cauza gripei

Ministerul Educatiei a transmis marti situatia scolilor, gradinitelor si liceelor care au activitatea suspendata partial sau total din cauza epidemiei de gripa. Numarul persoanelor care au murit pana in prezent din cauza gripei a ajuns la 51, a anuntat luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Peste 2.800 de elevi stau acasa din cauza GRIPEI. Lista SCOLILOR inchise partial

Gripa tine acasa, joi,2. 813 de elevi, anunta Ministerul Educatiei. Numarul a crescut comparativ cu cel de miercuri cand 2. 730 de copii au stat acasa. Lista cu unitatile de invatamant inchise i.

Coronavirus in lume: Primul deces in Marea Britanie Bilantul deceselor in Italia a crescut la 148

Bosnia si Africa de Sud au anuntat primul caz de infectie cu Covid 19, in timp ce in Iran bilantul persoanelor infectate a trecut de 3. 500, iar numarul persoanelor decedate a ajuns la 107. in China numarul deceselor a depasit 3. 000, iar in Italia si Iran au fost inchise scolile si universitatile. O masura similara a luat si India pentru capitala New Delhi, unde au fost inchise doar scolile primare. Totodata, Marea Britanie a anuntat primul deces, iar statele Washington, Florida si California au decretat stare de urgenta. 00: Rusia a ordonat dezinfectarea navelor care sosesc in porturi ruse de la Marea Neagra, datorita temerilor privind coronavirusul21. 30: Congresul american a aprobat alocarea a 8,3 miliarde de dolari pentru lupta impotriva coronavirusului 21. 20: Sesiunea plenara a Parlamentului European va fi tinuta la Bruxelles si nu la Strasbourg, asa cum era programata20. 45: Franta spune ca 7 persoane au murit in total din cauza coronavirusului, iar acum sunt confirmate 423 de cazuri, cu 138 mai multe fata de ziua de ieri. 05: Numarul cazurilor de coronavirus din statul New Yok s-a dublat, ajungand la 22, a anuntat guvernatorul Andrew Como. 19:32 Primul deces in Marea Britanie19. 10: Bilantul deceselor in Italia a crescut la 148, de la 107 miercuri. Numarul total al persoanelor infectate a ajuns la peste 3.

Situatia unitatilor scolare din tara inchise din cauza gripei, miercuri

Ministerul Educatiei a transmis miercuri situatia nationala a unitatilor de invatamant inchise partial sau integral din cauza epidemiei de gripa. 730 de elevi sunt afectati stau acasa) din cauza suspendarii cursurilor din aceste unitati de invatamant.

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

Creste bilantul MORTILOR de GRIPA. Ultimele victime, doua femei

Creste bilantul numarul mortilor din cauza gripei sezoniere. Numarul romanilor care au decedat pana in prezent a ajuns la 51, a anuntat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram. Reactia lui Teo Trandafir

Astazi este ziua de nastere a Biancai Dragusanu si loc sa fie cea mai fericita femeie din lume, aceasta a clacat insa, in Direct, la emisiunea lui Teo Trandafir. Iata ce a enervat-o la culme pe frumoasa blondina. Ce i-a facut Alex Bodi Biancai Dragusanu, din cauza unei poze de pe Instagram Bianca Dragusanu a .

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

Ce este inversiunea termica. Cum ii afecteaza pe bucurestenii care sufera din cauza poluarii

Observatorii independenti ai poluarii zilnice care se inregistreaza in Bucuresti suspecteaza de mai multi ani ca valorile record ale poluarii, ce explodeaza in special pe timpul noptii sau in timpul weekend-ului, au drept cauza, spun unii oficiali, arderile ilegale de deseuri. Duminica seara si luni dimineata, 1-2 martie, s-a atins apogeul, depasirile fiind de peste .

Anca Serea si Adi Sina, dati in judecata din cauza banilor. Ce a decis instanta

In urma cu cateva luni, Anca Serea si Adi Sina au fost dati in judecata pentru recuperarea unor creante. Mai exact, pe data de 27 iunie 2019, o firma specializata in recuperarea de creante s-a constituit in reclamant, intr-un dosar de litigii cu profesionistii, iar obiectul era cerere de valoare redusa. Procesul a fost deschis .

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )