Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul politistilor din Satu Mare de sarbatori: opt accidente grave si sanctiuni in valoare de 100.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Bilantul politistilor din Satu Mare de sarbatori: opt accidente grave si sanctiuni in valoare de 100.000 de lei

Peste 130 de politisti au actionat zilnic, in perioada sarbatorilor de iarna, fiind constatate 17 infractiuni si aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de aproape 100. 000 lei. Ba mai mult, in primele zile ale anului au fost inregistrate opt accidente, din care unul a dus la moartea unui pasager. continuă pe Adevărul

Un barbat de 48 de ani si-a pus capat zilelor in Spitalul Judetean din Satu Mare

Un barbat de 48 de ani si-a pus capat zilelor in Spitalul Judetean din Satu Mare. A recurs la gestul disperat din cauza unei boli grele de care suferea. Mai mult, colegii de salon spun ca barbatul era singur, iar.

PNL-istul Silaghi il ironizeaza pe primarul PSD din Satu Mare, Dorel Coica, si sustine ca minte cu privire la unele proiecte de milioane de euro

Europarlamentarul Ovidiu Silaghi il ironizeaza pe primarul PSD, Dorel Coica si totodata dezaproba cele declarate de edilul sef cu privire la proiectele pregatite pentru 2014, ce urmeaza a fi finantate prin Zona Metropolitana. Potrivit lui Silaghi, suma de 147,2 milioane euro va fi imposibil de accesat in ciclul financiar 2014-2020, chiar daca Coica a declarat contrariul.

Satu Mare: Un barbat de 48 de ani s-a sinucis in salonul spitalului in care era internat

Un barbat de 48 de ani, internat in Spitalul Judetean Satu Mare, s-a sinucis. Reprezentantii unitatii medicale sustin ca, la putin timp dupa miezul noptii, pacientul s-a spanzurat in salon. Personalul.

Atacurile din USL ajung si la nivel local. PNL-istul Silaghi il ironizeaza pe primarul din Satu Mare, Dorel Coica

PNL-istul Ovidiu Silaghi, europarlamentar si membru al Comisiei de Dezvoltare Regionala, il ironizeaza pe primarul PSD, Dorel Coica si totodata dezaproba cele declarate de edilul sef cu privire la proiectele pregatite pentru 2014, ce urmeaza a fi finantate prin Zona Metropolitana. Potrivit lui Silaghi, suma de 147,2 milioane euro va fi imposibil de accesat in ciclul financiar 2014-2020, chiar daca Coica a declarat contrariul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )