Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bill Gates a fost Secret Santa pentru unul din utilizatorii Reddit

Playtech Playtech,
Bill Gates a fost Secret Santa pentru unul din utilizatorii Reddit

Un utilizator Reddit pe nume Rachel a avut o surpriza placuta cand a deschis cadoul ei de Secret Santa, oferit de catre Bill Gates in mod anonim. Reddit a incercat anul trecut sa realizeze cel mai mare schimb de cadouri sub denumirea de Secret Santa, un fenomen care a luat aploare si la noi in tara, mai ales in mediul corporatist. Anul trecut au fost implicati nu mai putin de 44. 000 de oameni din 130 de tari, iar anul acesta []. continuă pe Playtech

Bill Gates a fost Secret Santa prin intermediul retelei de socializare Reddit: Afla ce cadou i-a facut acesta utilizatorului norocos

Co-fondatorul Microsoft Bill Gates a fost Secret Santa in acest an, prin intermediul retelei de socializare Reddit. in acest an, o tanara de 24 de ani, care a luat parte la traditia pornita in SUA prin care.

Trei condamnari pentru ucidere din culpa, in dosarul exploziei de la mina Petrila

Curtea de apel Craiova a dat sentinta in Dosarul exploziei de la mina Petrila. Dupa 5 ani, cei trei fosti sefi din cadrul Exploatarii Miniere Petrila au fost condamnati definitiv pentru ucidere din culpa.

Cum a schimbat Bill Gates lumea intr-o iarna la Harvard: Cea mai importanta idee pe care am avut-o vreodata

La mijlocul anilor 70, din Harvard avea sa iasa Bill Gates, omul care a schimbat, alaturi de Steve Jobs, lumea calculatoarelor. Acea perioada, cand inca era student, a lasat in istorie cele mai bune lectii de viata pentru orice om care vrea sa aiba succes: munca, determinare si educatie.

Cum a schimbat Bill Gates lumea intr-o iarna la Harvard

La mijlocul anilor 70, din Harvard avea sa iasa Bill Gates, omul care a schimbat, alaturi de Steve Jobs, lumea calculatoarelor. Acea perioada, cand inca era student, a lasat in istorie cele mai bune lectii de viata pentru orice om care vrea sa aiba succes: munca, determinare si educatie.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi va fi judecat si pentru evadarea din inchisoare in 2011

Presedintele islamist alEgiptului, Mohamed Morsi, va aparea in fata justitiei si pentru evadarea din inchisoare in 2011, in timpul revoltei in care Hosni Mubarak a fost inlaturat de la putere. El va fi.

Mohamed Morsi va fi judecat si pentru evadare din inchisoare in 2011

Presedintele egiptean Mohamed Morsi, destituit in iulie de armata si judecat pentru moartea unor manifestanti, va comparea in justitie si pentru evadare din inchisoare in timpul revoltei care l-a inlaturat de la putere pe Hosni Mubarak, in 2011, a anuntat, astazi, Parchetul.

O romanca plecata la munca in Italia, UCISA in propria casa de un italian. Unul din fiii femeii, ranit grav in atac

O familie de romani a fost tinta unui italian inarmat. Barbatul a intrat in casa unde locuiau romanii, care erau chiriasii parintilor lui, si a deschis focul. A ucis-o femeie si l-a ranit grav pe unul dintre.

Descoperire ALARMANTA: Unul din opt barbati detine gena INFARCTULUI

O variatie genetica ce creste cu 38% riscul barbatilor de a face infarct a fost descoperita de oamenii de stiinta americani de la Universitatea Duke din North Carolina, informeaza dailymail. co. uk. Gena.

Beizadele in Turcia. Doi fii de ministru au fost arestati preventiv pentru fapte de coruptie

Fiul ministrului turc de Interne si cel al ministrului Economiei au fost inculpati si arestati preventiv sambata dimineata de catre judecatori din Istanbul in cadrul unui scandal de coruptie care il.

PENSIONARII, vinovati pentru gaura din bugetul Sanatatii

Banii din sanatate s-au pierdut din cauza pensionarilor. Curtea de Conturi Bistrita-Nasaud a descoperit ca pensionarii sunt vinovati. Nu toti, ci doar aceia care nu-si declara veniturile obtinute peste 700 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )