Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum a schimbat Bill Gates lumea intr-o iarna la Harvard: Cea mai importanta idee pe care am avut-o vreodata

Adevărul Adevărul,
Cum a schimbat Bill Gates lumea intr-o iarna la Harvard: Cea mai importanta idee pe care am avut-o vreodata

La mijlocul anilor 70, din Harvard avea sa iasa Bill Gates, omul care a schimbat, alaturi de Steve Jobs, lumea calculatoarelor. Acea perioada, cand inca era student, a lasat in istorie cele mai bune lectii de viata pentru orice om care vrea sa aiba succes: munca, determinare si educatie. continuă pe Adevărul

Cum a schimbat Bill Gates lumea intr-o iarna la Harvard

La mijlocul anilor 70, din Harvard avea sa iasa Bill Gates, omul care a schimbat, alaturi de Steve Jobs, lumea calculatoarelor. Acea perioada, cand inca era student, a lasat in istorie cele mai bune lectii de viata pentru orice om care vrea sa aiba succes: munca, determinare si educatie.

Bill Gates a fost Secret Santa pentru unul din utilizatorii Reddit

Un utilizator Reddit pe nume Rachel a avut o surpriza placuta cand a deschis cadoul ei de Secret Santa, oferit de catre Bill Gates in mod anonim. Reddit a incercat anul trecut sa realizeze cel mai mare schimb de cadouri sub denumirea de Secret Santa, un fenomen care a luat aploare si la noi in tara, mai ales in mediul corporatist. Anul trecut au fost implicati nu mai putin de 44. 000 de oameni din 130 de tari, iar anul acesta [].

Bill Gates a fost Secret Santa prin intermediul retelei de socializare Reddit: Afla ce cadou i-a facut acesta utilizatorului norocos

Co-fondatorul Microsoft Bill Gates a fost Secret Santa in acest an, prin intermediul retelei de socializare Reddit. in acest an, o tanara de 24 de ani, care a luat parte la traditia pornita in SUA prin care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )